Masyuk

Selasa, 9 Disember 2008

LoOk OuT pO!Nt, BuK!T @mP@ng



ari tuh pas carik hadiah untuk pelakon intan si DUDE HARLINO aku, azleen, dahlie n wanie g ker look out point kat bukit ampang.... tuh pun si dahlie yang suggest nak g saner .... layan gak ar g sane tgk pemandangan kuala lumpur yang menarik kat sana ......




waktu ni baru sampai aku ngan aleen da naik dlu
si wanie n dahlie g melabur jap
hahahhahhahaha

aku ngan aleen


saat matahari terbenam cantik siot......


aku ngan azleen saat matahari terbenam..
gelap la pict ni dah la aku sememang byer gelap
hahahhahahaahakkktuuuiii..


ramai gak orang waktu petang tuh nak tangkap gambor sunset


KL view western food restaurant table #6A


aku ngan makanan aku


sedap sedap mana beli.....


makanan si dahlie mee goreng mamak kowt...


ni plak makanan si aleen


aleen ngan makanan dier yang berasap asap


ni plak air yang aleen minom


ni plak makanan yang dilantak oleh wanie..
hehehehheheheee
4 budak gemuk pergi makan makan ......
yang bawah ni semua pemandangan kuala lumpur di waktu malam...



5 comments:

ryann berkata...Best Blogger Tips

wahh...cantik pemandangan. dah lama tak ke sana. bertahun2 sudah.

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

pergi ler leh igt memory dulu
hahahhahaha

Hanie_Dew berkata...Best Blogger Tips

tak penah gi sane..ajak yang tersayang tu asyik ckp xtau jalan..
hello...GPS kan adew...kan.kan.

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Honey_Dew - alasan jer tu.. bukan jauh sangat pun.. ehehehe.. den pun dah lama tak gi sana... ehehehehe

Hanie_Dew berkata...Best Blogger Tips

tau xpe kan.alasan yang tak bole pakai langsung..hhhmm...kat ctu ada restoran yang ada glass wall kan sambil makan bole ngadap pemandangan..ade tak? ari tu ter tengok kat blog orang post..jeles je