Masyuk

Jumaat, 27 Februari 2009

Goodbye Malaysia yang Kucintai..... :)



Yeah yeah
Esok pagi aku akan berangkat ke Medan, Indonesia
Aku nak g jenjalan sebenor nyer haku xpernah ar g Medan
& haku pun xtau ler keadaan disana aku g sane main redah jerk
xtau ler nak duk hotel mane….heheheheh (gamble gler)
haku g sane 4 hari 3 malam aku balik ke Mesia ari selasa flight jam 10.30 waktu sana
aku kalau ke Bandung or Jakarta xda hal nyer
leh dikatekan dah khatam tempat2 kat saner
sib baik ada kak yenny yang seblum ni ada datang ke Mesia ni waktu new year arituh
aku akan jumpa ngan kak yenny on Sunday nanti aku tepon ar dier
kak yenny nih dari Acheh dier kijer kat sana
datang Medan nak g gathering waktu zaman die Kuliah on Saturday esk nyer baru aku jumpe ngan dier
kalu pasal lake toba xtau lagik la aku nak g sana ker dak
kalau ada masa n ada pitih baru ar aku g sana
kalau xdo idak ler teman g gamak nyer orang cakap kalau da ke Medam musti singgah lake toba tidak tak lengkap ghaser nyer…. JL
tapi xtau ler aku g ker dak …. Tapi yang pasti nyer aku nak g Istana Maimon (bukan kak Mon mak si Azleen tuh) ahahahaahhaaa…
dan lagi satu tempat aku nak g Masjid Raya kowt nama nyer Brastagi gak aku nak g makan bebuahan kat sana
dierorang cakap kat Brastagi banyak bebuahan segar kat sana
heheeheheheheheh
semoga aku selamat pergi & selamat pulang ke Mesia yang tercinte
amin…

3 comments:

Azleen berkata...Best Blogger Tips

amboi omak den pun tumpang glamer gakz...hehehehehe..

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

tau xpo
baru meriah
wakakakakakkaa

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

salam..bestnya gi medan..apa yang menarik ye ke sana..cepatlah post gambar?tak sabar akak nak tenguk..