Masyuk

Ahad, 8 April 2012

Super Spontan Minggu Ke 2 Live - Finas




Salam semua,
Hari Jumaat yang lepas aku pergi menonton secara langsung rancangan Super Spontan di FINAS, Kuala Lumpur. Kebetulan Cik Lily Putih tanya tiket aku terus roger member aku tanya ada tiket ke idak depa cakap ada 4 tiket extra untuk aku dan dengan pantasnya aku suruh Cik Lily Putih pergi collect tiket kat Astro Bukit Jalil tu. Memang tak rugi pergi menonton secara langsung rancangan Super Spontan ni memang lawak gila wa cakap sama lu. Insyaallah minggu depan aku nak pergi lagi kalau korang berminat nanti aku tanya depa ada xtra tiket tak untuk masuk ke dalam studio tersebut. Rancangan Super Spontan ni memang lain daripada yang lain tak kering gusi duduk dalam studio tu terkekek kekek kitaorang tergelak kat situ lepastu dapat masuk tv pree plak tu korang adooo... ado den kesah... ahahahahaa


Shahrul dan Cat Farish sebelum rancangan bermula.


Afdlin Shauki aka boboyyot dengan kasut mahal nyer, simpan perut der.


Cik Lily Putih dan "dear" bertuah Mr. Big muka dia banyak masuk tv wey.


Testing 123 dari pengulas rancangan


Angsa ganas yang tak berapa nak ganas pada malam tersebut.


Beruang comel berjaya mengalahkan angsa ganas pada malam tersebut.


Selamat tinggal kawanku.... Sapu sampah ker.
Cik Nieza & Cik Lily Putih bersama Dina Nadzir.



Fara Fauzana memberi sokongan kepada sepupunya si Bell Ngasri kot.


Last sekali aku dengan "Datin Sardina" ataupun Tin Sardin.


P/s - Insyaallah minggu depan kalau dapat banyak tiket aku info korang k... tungguuuu....

9 comments:

Myvitrd berkata...Best Blogger Tips

memang sepontan habislah..

Hazmin Hamudin berkata...Best Blogger Tips

Wah... bestnya.. Macam mana nak dapatkn tiket untuk masuk ye? Kena beli ke apa..?

Emma Akmal berkata...Best Blogger Tips

actually kan, macam mana nak dapat tiket super spontan ni ehh??

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

@Myvitrd mmg terboek der

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

@Hazmin Hamudin mmg best tiketnya setiap hari khamis amik dekat north entrance astro bukit jalil

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

@Emma Akmal kena amik dekat astro setiap hari khamis

Nyue berkata...Best Blogger Tips

bagaimana nak dptkan tiket super spontan nie??

hope bantu...

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

@Nyue pergi amik tiket kat astro bukit jalil

Ain Sabri berkata...Best Blogger Tips

salam bang,
tiket ke super spontan ni pergi ambil di astro? tiada bayaran ke? terhad ke? info sikit bang. terima kasih..