Masyuk

Khamis, 2 Ogos 2012

Tempah Kuih Raya 2012



Salam semua, 
Macam biasalah tiap tiap tahun pasti aku menjual biskut raya kat tempat kerja aku ni. Aku saja nak update kat blog aku ni walaupun tak pernah pun orang order biskut ni melalui blog picisan aku ni. Tapi alhamdulillah rezeki raya walaupun cuma jualkan sahaja dapat gak aku duit raya bak kata orang lepaslah sepasang baju melayu.



ShortBread 50 biji RM35 ramai yang kata mahal tapi bila dah rasa terus order.


 
 Candy Rasberry ni pun harganya RM35 untuk 50 biji


 Almond London pulak harganya RM30 untuk 50biji tapi 100% guna almond dan sebiji bukan potong-potong nyer almond.







5 jenis biskut raya yang kat atas ni memang aku order untuk aku punya memang terbaek dari ladang.



Yang bawah ni pulak memang resipi family aku dari dulu memang tak tinggal punya tiap-tiap raya mesti buat punya.


Nestum Cornflakes sebalang RM28 


Kek buah kukus RM35 sekilo memang terbaek dari ladang yang banyak order kek ni makcik-makcik.


2 comments:

phreak-id berkata...Best Blogger Tips

Aku kalau kuih raya mahal2 ni. Beli sebab nak melantak lepas berbuka.. Time raya keluar kerepek-kerepek je. murah sikit.. lol


Terbaru >Tahniah Datuk Lee Chong Wei ke Separuh Akhir Olimpik >Aiskrim Baskin-Robbins Percuma Seluruh Malaysia pada 8/8/2012 >[Projek Blogger ] 29 Hari Jelajah Bazar Ramadhan Seluruh Malaysia

man berkata...Best Blogger Tips

kos penghantaran macam mana..
klu order