Masyuk

Isnin, 26 Januari 2009

aWarD La PulloKK........



baru jer dapat award nih dari my x-staff iaitu kak has a.k.a me+him+us
apo lagi aku pon tepek jer ler benda nih kat aku nyer blog.... any way thanks ya kakak yang still hengat kat budak gemuks nih.....wakakakakakkaaaa

received this one from kak nasz sayang ibu mamaDhea and maybe ada lagik kot.. tp x jumpak lak dlm blog depa.. thankss to all okehh..

The rules of this award are:-

1. Copy Badge “2008 Cute’s Blogger Award” untuk diletakkan di blog anda


2. Link atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda


and the award goes to..

daydeck-my ex-opis-adik

juju - the new blogger in the making
zue - ex UTM - terjumpa di dunia blog

plus sapa2 yang nak.. sila la amik.. sila sila.. tambah nasik tambah nasik...


3.Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih pemenang seterusnya..


1)seorang yang gemuk dan xnak kurus kalau kurus nanti orang cakap aku mat pet susah nak jaga mulut orang...

2)aku mmg xberapa nak suke kat budak2 kecik terutamanya budak2 yang ngada2 rase cam nak lempang jerk....

3)sker ngusik anak2 buah aku sampai diaorang nangis gile2 .....

4)sker sangat geget bebudak yang gemuks jer...hahahhaha (cam aku gaks arrr)

5)aku ni orang nyer sker masak tapi kalau semua benda ada la kalau xcokop 1barang mmg xjadi la masakan aku tuh rela aku g makan kat kedai jerk

6)aku sker simpan key chain kat umah aku da ada dekat 100 key chain aku simpan .. saper g jenjalan je aku kirim key chain....

7)sker main badminton tapi da lama aku xmain badminton coz xder orang nak booking court badminton (sape keje DBKL tulun booking tuk aku)....

8)aku paling xsker nak g carik kasut kerna saiz kasut aku payah nak carik cam hampeh saiz kaki 11 mmg susah aku nak carik kasut xkire ksut keje ker kasut jenjalan ker senang pakai crocs jerk

9)sker g jenjalan aku sker jenjalan jenis bagpack jer ... hangkut beg pastu trus gerak bukan lari umah tau....

10)aku ngan kengkawan aku semua nyer gemuks2 belaka kerana kami semua suka g makan2 kat mana mana (tolong rekemen tempat makan yang menarik)

nah amik award ni tuk korang

JIMBOB
DEEKAZA
TEMAH LOSONG
LIN CARI.COM


yang lelain nak amik jer ler award nih yerk jgn malu n jgn segan

2 comments:

ann berkata...Best Blogger Tips

wehhhhhhhh deck... pejadah temah losong!! ko suka2 tukar nama aku!! anyway thanks bg award tuh... nnt aku hapdet!

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

jgn marah yer cik temah
nanti kene jual

xkan aku nak letak temah daging bakso
wkakakakakakaka