Masyuk

Rabu, 11 Mac 2009

jual kain






Stok yang ini sepasang RM50...
skali stok sampai dalam 10 pasang jer...
sapa cepat dia dapat..
Kain+Baju+Selendang
berbaloi kan....hehee...

2 pasang ni still ada dlm stok.
sapa nak,bole roger aku keh..segera..
if tak,aku jual segera gak...=)







Semua koleksi adalah dari Indonesia so ianya masih belum ada di pasaran Malaysia...Untuk makluman, semua jenis corak ini boleh ditempah mengikut warna kesukaan masing2..

Untuk kepuasan MATA,click kat gambar kay...so,bole tengok dgn lebih teliti..

So,kalau korang berkenan, bole emel kat aku yer.. daydeck86@gmail.com.. Harga aku xmo letak kat cnie sebab nnt ada org manipulate.. Jgn risau,tak mahal pon... harga kawan2.. Bayaran secara ansuran pun aku terima.. =))

5 comments:

linn berkata...Best Blogger Tips

yg biru kt gambar no 3 tu amik stok kt medan ke uols? santek laa mcm nak wat baju raya lak.

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

biasak la
ko nak kerk
wkakakkaa

mizzfyda berkata...Best Blogger Tips

aku dh order 40 pasang...
next week sampai..
nnt aku roger keh...=)

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

orait
bertindak mengikut arahan

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

s