Masyuk

Khamis, 12 Januari 2012

Panahan Asmara





Salam semua,
Panahan Asmara siapakah yang terkena panahan asmara itu adakah Pekerja MAS yang terlampau, Sudah rezeki mendatang terima jer lah orang nak belanja memanah di Berjaya Times Square aku pun amik jer lah kan kalau saja-saja nak main benda alah ni lebih baik aku bayar duit booking bola tampar walaupun aku tak pandai main bola tampar tapi dapat gaklah pengalaman baru hasil dari orang belanja terima kasih daun keladi diucapkan kepada Hazman Fadzil yang sudi belanja #GTBC tempoh hari. 







Memang murah kalau dapat beli kupon dari Mydeal.com ni macam hari tu member aku dapat beli kupon bowling 3 games cuma perlu bayar RM7.50 sahaja.



Cik Lily Putih yang kesedapan bermain panah manakala Cik Nunu kesedapan menghisap air kotak dibelakang itu.



Sangat serius mereka bermain maaflah aku terlambat sampai.



Pekerja MAS terlampau memang terkena panahan asmara dengan Cik Ta.



Jamar sungguh berbakat katanya beliau adalah wakil memanah negeri Terengganu.



Dah penuh anak panah kat papan tu staff disana tolong clearkan papan tersebut.




Warna dianak panah tersebut juga ada makna kalau korang nak main nanti dia ajarlah cam ner.



apakah yang mereka semua sedang fikirkan tukan


Nasib baik aku nampak kecik sikit dari Firdaus kan... ahahhaaa







Gaya jer lebih kena nya tidak tapi sekurang-kurangnya mencuba dan memperbaiki.


*Penat macam main bola tampar berpeluh2 gak aku walaupun main dalam aircond
* Lepas tu lepak kat kedai mamak sambil gosip + lawak-lawak lucah semua keluarlah
* Cik Lily Putih baru tau rupa Maggi Goreng Ayam macam mana rupanya.






5 comments:

CikLilyPutih berkata...Best Blogger Tips

siot ko.. serious aku tak tau doh

hazman aka species1980 berkata...Best Blogger Tips

Tapi ko memang gagah la deck.... nanti ade rezeki kita repeat lagi yekkk

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

CLP - Sian ek kau... ahahhaa

Hazman - gagah la sangat kan badan cam badak nih... ada rezeki ajak lah lagi keh

JMR berkata...Best Blogger Tips

celah mana lak wakil TRG..hahahah..

haah, nampk kecik la..slim giler nmpk...

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

alah malu buat pengakuan plak ekk...
dah xyah nak bahan aku ekk