Masyuk

Rabu, 26 Jun 2013

Kerja Sambilan Di Rumah



Salam semua,
Korang tau tak mana nak cari kerja sambilan dari rumah? Aku try google tapi banyak macam tak betul jer aku pun tak tau macam mana nak cari, bukan apa selalu aku bosan tak ada kerja nak buat dari melepak buat benda tak menentu lebih baik aku cari kerja part time dirumah ker, kalau nak kerja part time kat 7e atau mekdi malas pulak sebab aku takut tak leh commit nanti. korang ada cadangan tak?

2 comments:

Sumijelly Sumi berkata...Best Blogger Tips

wow.. semakin kerap dah mengupdate....heheheh

Sumijelly.com

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

@Sumijelly Sumi hahaha... daydeck is back ehehehhee