Masyuk

Rabu, 1 Februari 2012

Minster Linky's Magical Widget




Kalau korang terperasan kat bawah sekali dalam blog aku ni ada Minster Linky's Magical Widget kalau korang rajin korang tinggalkanlah URL blog korang kat situ.Aku pun terjebak nak letak benda alah ni selepas terpandang kat blog Kembar SiLaseAzwanAli siapa lagi kalau bukan CheArmster jangan marah ar.Tiada paksaan kepada korang nak letak ke tak URL korang tu.kalau sudi aku terima jer kalau tak sudi tak kan aku nak paksa pulak.

46 comments:

Che Armster berkata...Best Blogger Tips

hahahaha pen-tiru :P

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

wah daydeck..makin prolah tangkap gambar..

niat dihati nak pergi ke ch itu tapi bila fikiran jalan macam ular di palu..pastu ada yang cepat muntah..terkensel jadinya.

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Che Arm - biasa la aku mmg sker tiru... ehehhe

Kak Ina KL - tak da lah pro belajar dari pengalaman

mak cik saya pun muntah waktu nak balik aritu....

monas2petronas berkata...Best Blogger Tips

aku letak ok? :D ko nak aku letak url tu ke atau nak tetek? hahaha

Sharinginfoz berkata...Best Blogger Tips

bagus ni... thanks..

UV Hampir 1,000

Faizal@PeJAY berkata...Best Blogger Tips

dah buat

ShaDon berkata...Best Blogger Tips

SALAM..daydeck..terkujat akk ngok muka kau sebaris ngan celebrity..ahakz..got ur url through redmummy.com. kalau la ko igt akk lagi..pernah keje astro telemarket under abg sam.. kak aishah :)..
pekabo??

~~ciklinn~~ berkata...Best Blogger Tips

ciklinn dah letak dah.... salam ramadhan yer.... ramai nampak letak widget ni lagi sennag kan...nak tinggal jejak

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...Best Blogger Tips

aku nak ikut

ShaDon berkata...Best Blogger Tips

Di,akk dah add ko kat fb..kita cot cet thru fb je lah eh.. cepat add ak.. :)

Matjoe berkata...Best Blogger Tips

lama x tinggal jejak kt sini

Miey berkata...Best Blogger Tips

Dah tak pakai widget nie...saya dh tukar yang lain..ini lagi effective bagi saya..


Do you want lots of web traffic? Then you better read this!

hazman aka species1980 berkata...Best Blogger Tips

Hmmm... best gak tengok widget nie... at least kita boleh trace balik pengunjung blog kita laaa

kisahsensasi berkata...Best Blogger Tips

Kalau letak widget nie... die ganggu tak loading blog kita... ?

Heidi Shafiq berkata...Best Blogger Tips

uh.. aku x pndai bab edit2 blog ni.. aku wat simple je.. bagus la ko ni..

nurayunni berkata...Best Blogger Tips

xsuke la letak bnyk2 kt blog

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Heidi - Aku pun bukan pandai pun & xpernah belajar pun dari blog kengkawan yang lain


Ayuni - tak suka tak mengapa ... ahahahhaa

Melz berkata...Best Blogger Tips

LinkList ke tu ? hoho.. anyway nak scroll kebawah punyalah jauh >.>

mie berkata...Best Blogger Tips

nanti la gue try..
hhehehheee

sonata anak kancil berkata...Best Blogger Tips

akak dah letak - yang ke 62...he3x - beri sokongan padu

smiley berkata...Best Blogger Tips

yerla....memang macam ade yang tak kene ngan nuffnang skg nih

regards,
Sofia Smiley

norinaomar berkata...Best Blogger Tips

sudah letak...ur blog memang cool..saya ada soalan ditanya pada entri pertunangan HashMush,minta tolong jawab eh..eager sangat2..tq

senydream berkata...Best Blogger Tips

ni untuk ape erK?..sy xthu pon untuk ape tpi sy ltak gak,haha2!...

darkbatman berkata...Best Blogger Tips

bro, bleh la ak blaja nk amek gambar ngn ko kan? dh lame nk mencri sifu ne..

maCy berkata...Best Blogger Tips

isikan ;p

ika honey bunny berkata...Best Blogger Tips

hahaha.chearmster kembar azwan ali ke? eh btw, baru first time dtg sini heeheee ;)

TiniHani berkata...Best Blogger Tips

Tiru ya.. senang ada widget ni :)

Yutaka Mushimura berkata...Best Blogger Tips

salam..dedek...:)nice jumpe ko 1st shot..

giler kentang goreng kelakar bro....

Koleksi Tips - Tips Di Sini

Hamba Ilahi berkata...Best Blogger Tips

saya sudah letakkan link. terima kasih banyak-banyak.

penulisan terbaru saya: saya kekal di Mesir buat masa ini


tutorial hebat: tips blogger terhebat yang saya tak pernah dengar mana-mana otai sebut setakat ini

zahidah dihaz berkata...Best Blogger Tips

first time datang sini..salam kenal.....


New ntry: Yahoo! Ada kerja?

Lady of Leisure berkata...Best Blogger Tips

ok nanti ku letak yerr..

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

yer lah LoL

cik helena berkata...Best Blogger Tips

daydeck!lama tak jumpe!

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Cik Hel tu la pasal rindu wey

Mohd Ridhuan berkata...Best Blogger Tips

dah letak la...link kat situ...
huuhhuuh

nurayunni berkata...Best Blogger Tips

letak la cara2..nk buat jgk..:)

aDieyZa berkata...Best Blogger Tips

zana dh letak link blog zana.. bagus la cara ni..

leeya abdul berkata...Best Blogger Tips

Salam.
WB. Terima kasih sudi terima link blog saya yea. :)

aleen aiden berkata...Best Blogger Tips

alin tompang sekaki ye!heeee

Fara berkata...Best Blogger Tips

hai tuan rumah, singgah datang dari blog kak ina KL :) salam perkenalan

D'ya Marshmello berkata...Best Blogger Tips

pernah guna widget ni, tapi dah delete dah sebab blog i jadi berat.heheh, jom singgah2 :)

Eh, ada entri menarik la! : Thanks Bro Eyriqazz Sebab Sudi Singgah

shahdiana berkata...Best Blogger Tips

setakat nak letak apalah salahnya kan....

Azza Azman berkata...Best Blogger Tips

ni jejak balik tak ni kalau saya letak hehehehe....

Ieda AlHabsyi berkata...Best Blogger Tips

no 245! hehehehhe! :)

Syarih berkata...Best Blogger Tips

Wah ramainye.....eheh...nanti saya letakkan..

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

@Che Armster test