Masyuk

Rabu, 15 Februari 2012

Astro Fest 2012



Salam semua,
Hari Sabtu lepas ada Astro Fest 2012 dekat Bukit Jalil, Astro Fest ni macam hari keluarga buat staff Astro lah tapi buat di perkarangan Astro Bukit Jalil jer, Tapi tahun ni aku dapat sikit jer pas untuk masuk kesana macam tahun-tahun sebelum ni dapat gak lebih sikit. Tak ada rezeki nak ajak kawan-kawan ke sini gamaknya.  Event bermula jam 5petang - 11 malam aku pergi pun dah lambat dekat jam 8malam baru aku sampai kot dapatlah goodies bag pendrive 8g dengan payung jadilah.



Bulan ni pergi pun sebab dia selalu hantar surat kat Astro tu jadi dia ada cable orang dalam juga bukan aku dapatkan tiket untuk dia.



Aku pergi berempat jer dengan depa ni.



Mamat ni pergi dengan Bulan banyak aktiviti menarik kat sana antaranya adalah tulis nama dalam bentuk kaligrafi, makan free, ala-ala funfair tapi semuanya free rasa aku last year lagi menarik kot.


 Dah malam baru ramai yang cakap ada xtra tiket aku pun terus call anak buah aku nak pergi tak depa pun on jer dapat gak lah depa makan durian free.




 Anak buah aku yang kecik2 ni semua akak sepupu aku yang bawak sebab akak sepupu aku pun kerja kat Astro gak tapi department lainlah.



 
 
Yang ditunggu adalah konsert la apa lagi yang memang setiap tahun aku tunggu benda ni jer macam tahun lepas Amy Search sebagai penyanyi penutup tapi tahun ni Awie perform memang terbaek dari ladang.




Melepak jer tepi jalan senang sambil tengok konsert



Dapat gak si Didil ni bergambar dengan Awie a.k.a. Hussen




Balik tu terus lepak makan & minum sebab masing2 dah kebulur balik

4 comments:

Zarul berkata...Best Blogger Tips

Awiee!!!

KiD berkata...Best Blogger Tips

waaaaaahhh.. untung laaaaa... :)

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Zarul - Yes awieeeeee

Kid - untong lagik....

hazman aka species1980 berkata...Best Blogger Tips

karnival cenggini....budak2x mesti happy la kan...