Masyuk

Isnin, 27 Februari 2012

Nuffnang 5th Birthday Party



Salam semua,
Semalam 26hb Febuari 2012 Nuffnang telah menyambut ulang tahunnya yang ke 5 di Neverland Club, Jln. Kia Peng, Kuala Lumpur dengan bertemakan BIRU. Aku tak buat entry pun sebab tak sempat tapi dapat juga jemputan sebab menemankan Hazman yang ajak aku pergi sebab boleh bawak kawan. Hari hujan lebat ingatkan nak rempit jer tapi takutkan aku lencun nanti aku pergi naik teksi jer tapi agak lambat jugalah aku sampai kesana. Kawan-kawan yang lain dah sampai berjimba dalam disko tu tapi aku baru nak sampai. Anyway Happy Birthday to Nuffnang.



Neverland Club, disko ni orang tak biasa masuk disko kena cop kat tangan pun aku tak tau. ado...




 Siapakah pemilik kasut Balled ini?



Inilah empunya kasut ballet tersebut.



Cik Lily Putih bersama "dear" nya yang sedondon biru.



Aktiviti MLM yang dijalankan oleh Hazman kepada Madam Mondoq dan diakui oleh adiknya Shakido.



Dua beradik kaki "try" awek-awek di Nuffnang Birthday Party tersebut.



Biasalah kalau awek-awek bertemu mesti ada gossip baek punya.



Tian Chiad dan Hafiz bergambar bersama Geng Tali Barut yang hadir.



Geng petak-petak ataupun kotak-kotak yang menjadi pilihan mereka bertiga bukan kumpulan boria.


Persembahan tarian dari penari jemputan khas.



Bos besar Nuffnang Timothy Tiah menceritakan pengalamannya mengenai sejarah Nuffnang.



Kaki Balled berlatarbelakangkan Boss besar Nuffnang berucap.



Happy Birthday to you... happy birthday to you... happy birthday to you Nuffnang... happy birthday to you.



Stickman pose aku amik gambar dari jauh jer sebab ramai sangat dengan camera mahal depa segan pulak aku wey.



Sedap wey dapat makan free apa lagi tibai jer lah rezeki orang dah bagi.



Cik Lily Putih bersama peminatnya.




Kak Red dengan baju ala 1 Malaysianya, Kak Red ckp dia nampak BamBam dalam gambar ni xper lah kak Red BamBam pun BamBam lah janji happy



Kak SumiJelly dengan gaya tersendiri membuat persembahan dengan Muffin dari Nuffnang tersebut.



Duta Belon + Carlsberg kata GTBC yang hadir.



Persembahan katanya tapi aku tau retis mana ni.



Aku tak ada pulak bergambar kat sini sebab aku sampai lambat.



Pertandingan untuk bloggers best tu grand prizenya Pulau Sipadan yang menjadi milik Justin.

16 comments:

JMR berkata...Best Blogger Tips

terbaek ktanya! gmbr biru ko mana der?

hazman aka species1980 berkata...Best Blogger Tips

Kah3x.... memang terbaek la citer ko pasal parti nie....

KiD berkata...Best Blogger Tips

korang balik sampai habis eh?

Fazrol berkata...Best Blogger Tips

Salam perkenalan bro...
Gambar bro sendiri xde ke?

madammondoq berkata...Best Blogger Tips

yeay!! gambor i ada kat atas tu.. eh.. kita tak sempat berborak kan malam tu?

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

@JMR gambar biru aku kena simpan ler... ehehhe

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

@hazman aka species1980 terbaek kew aku main taram jew

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

@KiD yer sampai abis setia katanya

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

@Fazrol cam biaso la bro den mmg tak suko bergambar.. hahahahah

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

@madammondoq yer madam, u sibuk sngat dengan geng mak datin u la smalam.. heheheheh

AlyzaFisol berkata...Best Blogger Tips

nak pinjam gambar...hehhe...bleh x?

eh, malam tu kita tak bertegor kan...almaklumlah, sye ni pemalu...hehehehe...

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

@AlyzaFisol amik jer lah apa ada hal, sama sama malu la ni... hahaahhaa

KiD berkata...Best Blogger Tips

daydeck pakai jam tangan biru...

ellaNadj berkata...Best Blogger Tips

uuuumakaiiii buruknya rupaku..

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

@KiD jam aku kaler pepel la wey

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

@ellaNadj tak buruk mana pun wey