Masyuk

Ahad, 17 April 2011

Bergambar Di Studio - Seri Kembangan



Semalam hari Sabtu aku pergi studio di Seri Kembangan nak ambil gambar studio dengan kawan aku saja nak ambil gambar untuk rangka promosi studio untuk disewakan kepada para photographer yang ingin mengambil gambar di studio. Model adalah member kami dan budget nak bergambar macam David Beckham buat jer lah janji ko senang hati.


Ni kami gunakan background hitam nampak la segala macam shadownya. Buat cover majalah pun cantik gak gambar ni.


Budget David Beckham la pulak tapi cam Zain Ruffedge adalah.


Gambar separuh bogel kalau Raja Azmi nampak ni kompem buat cerita baru ganti cerita ....dalam botol.


Macam pasangan pengantin baru walaupun bukan.


Memikirkan masa depan ke atau memikirkan minggu depan kita nak ke Bali.




Kalau sesiapa berminat untuk bergambar didalam Studio boleh lah cari aku dan aku boleh tolong dealkan dengan tuan punya studio bayaran yang dikenakan tak sampai RM100 untuk sejam kalau nak ambil pakej pun boleh juga.




6 comments:

Shahrul Hairy Shaharuddin berkata...Best Blogger Tips

keep it up yoww!!

J.M.R berkata...Best Blogger Tips

white room dia baru lg ke tak bro?

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

shahrol tq bro

JMR white room baru jer la bukak belum ada orang lain rasmi melain kan owner dengan aku jer yang terjah...hehehhee

Tanpa Nama berkata...Best Blogger Tips

apa nama studio tu eh?

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Nama studio snap momento tapi tak ada signboard.. kalau berminat email jer saya daydeck86{at}gmail{dot}com

Cat berkata...Best Blogger Tips

Sy berminat utk couple studio photoshoot di studio anda sebelum/selepas raya 2011 ini..sila email details rate pakej..full address & contact no ke email miow80s@gmail.com ASAP TQ!