Masyuk

Ahad, 10 Mac 2013

Sambal Telur Goreng Berlada



Salam semua,
Mood rajin aku dah sampailah tu update blog bagai. Malam ni aku malas nak makan dekat kedai aku dengan rajinnya telah memasak. Masak pun ala kadar je untuk org bujang trang tang tangkan. Aku masak sambal telur goreng berlada selalunya orang rebus telur tu dulu tapi nak jimat masa sebab perut pun dah bercaklempong ni aku goreng je sebiji sebiji senang kan. Itu jerlah menu aku malam ni senang dan jimat sambal ni kalau tak makan pun xpa leh simpan untuk pagi esok kan.
Selamat makan di pagi pagi buta.


Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network

1 comments:

haslina berkata...Best Blogger Tips

my fav, sambal telo begini.

mesti sedap nie...