Masyuk

Rabu, 8 Julai 2009

PrOmOSi BiSkUt gHAyO 2oo9 DaH BerMuLa YeRk...



cAM kEBiASaan LeR Aku NiH
BiLA nAK pUASo JER MuLA LaH Aku NGaN pROmOSI BiSkUt GhAYo AkU NiH
TEtIAp TAhUN aKU mmG JUaL BiSkUt NiH JERk CoZ MmG DAh AdA
CuSToMER tEgAR.
kAT bLoG Ni SEsAjER jERk Aku PuBLisH CoZ MAna TaU aDA yANg beRKEnaN DiHATi keRK.

NaME BiSkUt NIh sHORt BrEAK HaRGE nYeR sEpERtI TAHun2 LePAs
50 bIJik rM35
BiSkUt NiH MmG AkU rECoMEND aR mMg SeDAp BiSkUt niH
RuGI saPER yANG tAK mERaSA.
SOrrY LeR pIC BiSkUt TUh NAmPAk cAM SeLEkEH JeRK..
CoZ pIC nIH jUsT nAk tUNjUKkAn SAiz SEbEnaR.

NiH pLaK sAmPLe BiSkUt uNTuk dIRaSa
sEbENaR NyA nI sEbIjIK BiSkUt YaNg TeLAh DIpOToNG 2

NiH pLAk bISkUt CaNDY rAsBERRY hARGA nYA
50 bIJik rM35

NiH plAk bISkUt KeLApA
50 bIJik rM25

NiH plAk bISkUt BiJaN
50 bIJik rM25

NiH plAk bISkUt NeStUm
50 bIJik rM25

NiH plAk bISkUt CoRnFlAKe
50 bIJik rM25

TaRT nENaS nIH pLaK hARgA nYA
50 bIJik rM25

ALmONd LoNDoN nIh PlAk HaRgAnYA
50 bIJik rM28


TaHuN nIH aKU mALAs nAk AmIK tEStER bEbANYAk
LaIN La KaLAU aMIk TEsTEr BEbanYAK ORDeR pUN bEbANyAK
XdA haL LaH...

kALAu aDa YaNG BeRmINAt JuST eMAiL mE aT.... My Email


6 comments:

Hezesuze berkata...Best Blogger Tips

ishhh sodapnye kuih short break tu ek...betu ke namanya ni...kikiki

bila nk jmpa akak ni...tnjuk & rasa itu kuih....huhuhuh

p/s terliuh sudah!

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

mmg sodap pun kak short break nih
betul le nama nyer cengitu

anytime akak turun kl leh la jumpe
xda hal nyer

rynn2506 berkata...Best Blogger Tips

mmg ternyata sedap n aku dah pon wat tempahan kan heldi...hehehe...

selamat maju jaya dlm berbisnes...chaiyok²......

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

TQ rynn2506
yezza tak rugi kalau saper order kan rynn2506

9MHY8 berkata...Best Blogger Tips

salam...
terjumpa blog ni ...so nak bg komen sikit bkn nak mgata tapi anggap je i ni mcm customer k..
kalu u nak promote biskut kene lah rajin nak edit pic ...masuk dalam photobucket.com pun ok pe..ni mcm keje org malas je...mcm u nak u beli u ..x nak sudah ,ramai lagi org nak..kalau menteliti mcm ni sampai bila2 pun x maju...
decoration pun penting gak,bkn pakai campak2 pastu snap2 then syok sendiri....
1st impression tu penting gak,letak kaki u dalam kasut customer bkn kaki customer dlm kasut u...
kritikan membina i bg percuma je,u leh marah sampai berapi tapi think +ve ...
selamat maju jaya....

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

sebenar nyer sajer je letak kat blog nih
saya memang dah ada customer tetap yer
ini sampingan aja ....
anyway thanks for the kritikan