Masyuk

Khamis, 23 Julai 2009

TaK jADi Ke JaKaRTa..



Memandangkan mak cik jenab tak nak ke Jakarta & Bandung next week
aku dengan bangga nya meng"cancell"kan aku nyer trip ke sana next week
aku booking ari tuh pun coz aku nak bawak mak cik jenab g sana memula dia nak pergi
pastu sekarang tak nak pergi. aku pun sebenar nya dah muak nak kesana leh dikatakan dah hafal
jalan-jalan kat sana tuh. xper la aku rugi sket duit booking hari tuh daripada aku rugi
banyak kat sana. kengkawan aku yang lain tetap pergi harus aku kirim Pisang cheese & Brownies kat depa.

jangan lupa ya kengkawan aku nak kirim Pisang cheese & brownies jerk :):):)

7 comments:

linn berkata...Best Blogger Tips

cehhh..dah muak katanya. kang aku tgk pegi lagi...pegi lagi...pegi lagi. gitu lah.

Hezesuze berkata...Best Blogger Tips

loooorrr...ingatkan ang pegi bleh ler kirim apa2 yg ptut...ermm...

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

lin - siyes aku da muak g JKT & BDO tu. aku nak explore tmpt lain laks la. yang penting YOGYAKARTA harus aku pergi coz aku xpernah g lagik ...

Kak Suze - xjadi g la kak coz mak cik jenab xnak g. saya igt nak bawak mak cik jenab jenjalan aleh2 mak cik jenab cakap xnak g plak...

Azleen berkata...Best Blogger Tips

rugi sikit meh..? kitorang pun sama2 menanggung kerugian sebab kome x p ni tau.. coz aritu kan ke teket share-share.... dah la teket mak cik jenab yang palig mahal aritu...aparaaa.....

wanie berkata...Best Blogger Tips

ha'ah la.. kitorg pun sama rugi gak tau..hohohooo

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

ada aku kesah
janji aku rugi sket jerk
wakakakkakak

rynn2506 berkata...Best Blogger Tips

erm..baru nak kirim²...heheh..
xpe la...lengkali ko g bgtau ekk...