Masyuk

Rabu, 16 Februari 2011

Photoshoot @ Taman Tasik Perdana







Salam semua, Pagi semalam sebelum pergi kerja dalam jam 8.00pagi aku sempat pergi ikut member aku pergi photoshoot dekat Taman Tasik Perdana. Sebenanya ini adalah 1st time aku ikut orang pergi photoshoot ni lagipun modelnya pula adalah kawan sekolah aku jadi tak ada hal lah aku nak joint depa ni. Aku pergi pun bukan dapat bayaran cuma ilmu yang aku nak dapatkan aku bukanlah pandai amik gambar sangat pun tapi bolehlah untuk aku terus mencuba.


Model diatas adalah Akil Wildan serta ibunya Norfaruziela. Gambar ni aku edit guna picasa dan effect "warmify".


Kasihnya ibu dikala kau sedih diberikan susu walaupun susu botol takkanlah nak bagi susu tetek plak kat tempat awam macam ni.


Mengantuk dipagi hari.


Lena diatas dadaku.


Tidak akan ku lepaskan mu.


Gembira disampingku.


Pelangi pagi.





p/s - kengkawan komen sket pic ni untuk aku memperbaiki kelemahan aku dalam dunia photography.



5 comments:

tia berkata...Best Blogger Tips

psl gmbr aku mmg xreti komen,

errr.. bila nk tgkp gmbr aku plak ni ? hikhik!

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

komen jer ler

set date n venue ler kita g amik gambor kat KLPac nak tak... ehehhee

phreak-id berkata...Best Blogger Tips

Pergh. gambar dari atas tuh memang terbaek. ko panjat pokok ke hapa. hehe. Aku nak komen lebih tak pandai. Tapi aku rasa yg no4 tuh, rumput lagi menyerlah dari subjek. yeke? entah. mata aku je kut. aku buta photography. Hehehe


Terbaru > Monday Blues
> Download Drama Bersiri TV3 - Gemilang (Episode 1 - 3) >Blog Best : Roq's Blog

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

phreak - aku tak panjat pokok pun mau patah dahan pokok tu.. aku sebenarnya ada kat tepi tu jerk ler
thanks for the comment bro...

dwaty berkata...Best Blogger Tips

nice pic...