Masyuk

Ahad, 24 Julai 2011

Keputusan Give Away Fridge Magnet



Salam berhujung minggu semua, Pagi ini aku nak update pasal GA Fridge Magnet yang aku buat tempoh hari, Mohon maaf kepada semua kerana keputusan GA keluar lambat sedikit kerana dalam minggu ini aku agak sibuk sedikit kerana ada nenek kepada AtanTuya meninggal dunia oleh sebab itu aku terpaksa ulang alik dari Wangsa Maju ke Hulu Langat. Seperti yang dijanjikan aku tambah lagi 7 lagi Fridge Magnet kepada semua jadi jumlah peserta yang akan mendapat hadiah adalah 20 orang. Memandakan ramai yang joint GA ini keputusan diambil mengikut laman web www.random.org supaya lebih senang aku mencari penerima GA ini. TERIMA KASIH kepada semua yang sudi joint GA ini.



Senarai Peserta GA Fridge Magnet seramai 66 orang.






Keputusan yang diperolehi.


Kepada semua penerima sila emailkan details korang untuk memudahkan aku untuk menghantar Fridge Magnet + ole-ole dari Bali kepada korang yer.

Email aku ada di halaman Contact Me.

Data yang diperlukan adalah seperti berikut :-

Tajuk : Pemenang GA Fridge Magnet

Nama :
Alamat :
Contact Number :
Url Blog :
No Peserta :



Insyaallah aku akan mengadakan GA yang lain pula untuk korang jangan tak sudi pula untuk joint GA akan datang. Kepada yang kurang bernasib baik jangan bersedih mungkin belum rezeki korang okeh.

18 comments:

abazilah berkata...Best Blogger Tips

hye , singgah jap .
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

zura_habib berkata...Best Blogger Tips

arghhhhhhhhh xmenang..dh la ngidam2 FM Bali...sedih2...
Tahniah pd yg menang...

Teratak Hami berkata...Best Blogger Tips

Alamak, frust menonggeng nampaknya ..huk, huk ..

AYuNG berkata...Best Blogger Tips

tahniah pd pemenang:)

ayung x bertuah pun...hehe

Nisa' Azman berkata...Best Blogger Tips

fuh, pening lak tgk, hehe.. tp xmnang gak , huhu~.. congrats pd yg lucky!!

mama rayyan comei berkata...Best Blogger Tips

alhamdullialah..ader rezeki...thanks...mama dh email k..

shera haifa berkata...Best Blogger Tips

terima kasih.. shera menang..butiran dah d hantar

aku ekynn berkata...Best Blogger Tips

saya menang yeh!.. yeh! tambah lagi koleksi..

fa10 berkata...Best Blogger Tips

tidak bertuah.. hukhuk

Myra Jay berkata...Best Blogger Tips

Tahniah pada pemenang bertuah.. :)
MJ tak bertuah :(

ummi anum berkata...Best Blogger Tips

tahniah kepada pemenang...xder rezeki lah ni...

BaTiK_PiNk berkata...Best Blogger Tips

tq daydeck!! seronot nyer!! lenkali kalau ada buat GA, jangan lupa ajak saya k?

anyway, thanks ye!

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

tahniah buat yang berjaya..

CikLilyPutih berkata...Best Blogger Tips

deck,
aku dapat jugak ek.. ok ok.. details aku ko nk jugak ke kan...
hakahkahka


thks

kakyong berkata...Best Blogger Tips

Tahniah buat semua yg bertuah..

Miss Nadya berkata...Best Blogger Tips

no 38 melaporkan diri di sini...wuargh...tak dapat..tak da rezeki..:(

AkmaFaizal berkata...Best Blogger Tips

Alhamdulillah..ade gak rezeki saye. Tahniah pada semua pemenang yg lain :)

AkmaFaizal berkata...Best Blogger Tips

dah email..antasia_aima@yahoo.com