Masyuk

Jumaat, 2 Mac 2012

Astro Bella Siaran Baru Di Astro






Salam semua,
Selamat hari Jumaat yang berkah ini. Untuk pengetahuan korang Astro bakal menyiarkan siaran baru iaitu Astro Bella yang lebih kepada Telenovela seluruh dunia dan tidak termasuk sinetron Indonesia ye, Kepada makcik-makcik surirumah sekalian silalah langgan Astro lagi supaya tak berebut dengan keluarga anda.. hahahha tak pun tukar kepada PVR yang boleh record tu.

Siaran Bella ini termasuk dibawah pakej Mustika kalau korang tak ada pakej Mustika ni korang kenalah langgan pakej Mustika ini dengan bayaran RM12.95 termasuk siaran Astro Warna, Astro Citra dan Astro Bella ini. 

Cara Melanggan Pakej Mustika:- 

1) Menelefon talian astro iaitu 1 300 82 3838
2) SMS Mustika ke 32888


8 comments:

♥ Wina ♥ berkata...Best Blogger Tips

aku busy betul kat sini sebab Astro Bella nie hhmmmpphh!

Myvitrd berkata...Best Blogger Tips

astro aku kena bloklah lupa nak bayar.. hehehe.. tolong sambung sementara tak boleh ke? hahaha

KiD berkata...Best Blogger Tips

waaaahh... astro bella pulak dah..

hazman aka species1980 berkata...Best Blogger Tips

Deck.... kalau guna nama ko dapat diskaun kan... p/s : 5hb nanti join tak memanah ngan aku nie....kat TIMES SQUARE kul 8 malam...?

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

@♥ Wina ♥ wina dah nak masyuk tak da hal bz pun kan

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

@Myvitrd boleh blah... ahahhaaa

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

@KiD yezza bella tak per jangan blah lah

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

@hazman aka species1980 kalau aku nye nama pree trus wey tapi dah penuh... ahahahhaaaa