Masyuk

Selasa, 13 Mac 2012

My Pinky Moments





Salam semua,
Mat Tiger dan MadamMondoq mengadakan kontes wey jom ramai-ramai serbu mana tau ada rezeki korang dari Mat Tiger dan sekutunya ker mana tau tuah ayam nampak dikaki tuah manusia sapa tau kan. Nak cerita pasal pink ni aku payah sikit sebab aku tak berapa nak gemor kaler pink ni sebab aku rasa kaler pink ni kaler orang kampung sikit pastu tak kena plak dengan kulit aku yang agak "cerah" (TDDMKA) ni. Memandangkan aku cuma ada 1 jer baju kaler pink aku nak join gak kontes dari Mat Tiger dan sekutunya itu kalah atau menang bukan ukuran janji aku support kontes yang mereka adakan.

 


Ni hah baju aku kaler pink tapi tak "menyala" pink nya sebab kalau "menyala" memang aku tak pakailah baju tu. Gambar ni waktu family gathering tahun baru aritu aku pakai jer lah sebab baju ni serap peluh.



Kalau bukan sebab "perantin" ni yang bagi aku baju kaler pink tu gamaknya sampai sekarang kot aku tak ada baju kaler pink dalam gambar ni nampak macam kaler peach padahal warna sebenar adalah warna PINK.





"Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.Com dan Madammondoq.com ditaja bersama HazmanFadzil.Com , Alyzafisol.com , Blogr.my , Sharidawati.blogspot.com , Enveeus.Com  dan Syokkahwin.Com"




Lumayan juga Hadiah-Hadiahnya :
Tempat Pertama : RM150 + Duit Kertas RM20 baharu 
Tempat kedua : RM80 + Duit kertas RM1 dan RM5 baharu
Tempat ketiga : RM50 + duit kertas RM1 dan RM5 baharu
Hadiah saguhati x 10 pemenang = RM10 Cash/top up

Like terbanyak = RM30 cash/top up
Cabutan bertuah peserta 1-30 ,3 pemenang = RM10cash/top up
Peserta lelaki pertama join contest = RM10cash/top up
(Mungkin bertambah jika penaja bertambah,currently RM80 akan di addkan later)
 
 
Syarat-syaratnya :

1) Buat satu entri yang bertajuk " My Pinky Moments" . Di entri itu sharekan gambar terbaik anda yang menepati tema ini (Maksimum 2 gambar saja dibenarkan).
2) Like entry ini...(di bawah Last but not least, Think Pink!! )
3) Link kan entri anda ke entri ini dan tinggalkan permalink entri anda di sini -->   http://t.co/aKXloWoS   (WAJIB)
4) Di akhir entri anda letak ayat ini " Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.Com dan Madammondoq.com ditaja bersama HazmanFadzil.Com , Alyzafisol.com , Blogr.my , Sharidawati.blogspot.com , Enveeus.Com  dan Syokkahwin.Com"
5) Tarikh tutup 31 March 2012

5 comments:

wanie-ladybird berkata...Best Blogger Tips

wah menarik....

hazman aka species1980 berkata...Best Blogger Tips

whoaa... nampak sungguh FEMININ la bro....ahaksss....SEMOGA BERJAYA yekkk

KiD berkata...Best Blogger Tips

halooo Mr pinky!!! hehehee

AkmaFaizal berkata...Best Blogger Tips

Good Luck yer..gambar tu cam kenal je..famili pengantin pompuanlah kan. my schoolmate akak pengantin pompuan tu..hehe :)

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

@AkmaFaizal owh yer ker saya pun memang rapat dengan depa