Masyuk

Ahad, 18 Mac 2012

Burger Kaw Kaw - Sedap Sangat Ke?





Salam semua,
Sekarang ni dah jadi trend plak dengan Burger Kaw Kaw ataupun burger bakar ni, Aku memanglah tak pernah merasa Burger Kaw Kaw ni walaupun aku hari-hari ada kat Wangsa Maju tu lagipun lokasinya pulak dekat jer dengan sekolah aku dulu jadi aku memang tau lah tempat tu kat mana. Ada kawan aku tu sanggup beratur sampai 3 jam untuk merasa keenakkan burger bakar ni kalau aku memang tak lah aku nak beratur panjang-panjang cam ni cuma untuk makan burger kaw kaw sahaja lebih baik aku makan gulai pucuk paku ker. tak apalah belum rezeki aku nak makan burger ni tunggu jerlah burger kaw kaw ni dah banyak cawangan dan tak perlu beratur panjang-panjang macam ni.




 Mohd Faizul / Zul or known as Nas : 0102400477

Nini Haznita or known as Nita : 0126276547 / 0123487991

ADDITIONAL INFO : 
1) OPERATION HOUR IS FROM 7:45PM - 1AM (DEPENDS ON THE AVAILABILITY OF THE PATTIES)

2) WE ARE CLOSED EVERY MONDAY AS THIS IS OUR REST DAY

3) WE DO NOT ACCEPT ORDERS BY PHONE CALLS / SMS. KINDLY WALK IN TO OUR STALL FOR ORDERS











7 comments:

KiD berkata...Best Blogger Tips

aku pun baru ada baca blogger buat entry nih.. sedap ke weh?

Sharinginfoz berkata...Best Blogger Tips

pernah gak lalu tempat ni tapi tak le sampai nak tunggu @beratur berjam-jam. anyway kat area tu kebab memang sedap... kena cuba bro

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...Best Blogger Tips

besarrrr gilerrrr burgerrrr diaaaa =O

hazman aka species1980 berkata...Best Blogger Tips

Mak aihh...sampai tiga jam nak tunggu makan burger....uissh....COBAAN....better beli burger biasa jee...confirm dah boleh abis SEPULUH BIJIK....hahahaha

Myvitrd berkata...Best Blogger Tips

aku beratur 2 jam je hari ahad tu dah tu surender bro.. last2 g makan nasi lemak je.. hehehe

JMR berkata...Best Blogger Tips

femes tol beger bakar ni..

Nurul Akmal berkata...Best Blogger Tips

Uiiihhhh nampak pun cam sedappp...Yummyy.. tetibe perut lapar tgk gambar burger ni.. ;)