Masyuk

Khamis, 11 Oktober 2012

ECO AwayDay - Les Sekinchan



Salam semua,
Hari Sabtu yang lepas tempat aku bekerja semua pergi ke Sekinchan saja jalan-jalan rombongan cik kiah katanya, Bertolak lebih kurang jam 7pagi dengan sebuah bas lebih kurang 43 orang. Pemandangan kat sana memang sangatlah cantik ok walaupun tak pergi jauh mana pun tapi puas jugaklah berjalan sebab semuanya sponsored walaupun bukan sponsored post... ehehehhee layan gambar2 jer lah yer gambar aku macam biasalah tak berapa nak ada katakau...



 Dalam bas pun nak posing gak yer.



Pemandangan yang sangat nyaman dan cantik.



 
Antara model budger howt yang ada aritu.




 
Ala-ala Nur Kasih the movie katanya.


Ada pulak sesi amik gambar dengan pokok mangga masing -masing mengangkut buah mangga bawak balik wey.


gambar beramai-ramai kena ada.


 Pastu pergi pulak kampung india kat sana ada pulak shooting cerita tamil untuk deepavali nanti.



Singgah pulak kilang proses beras kat sana tengok macam mana depa proses beras bagai pastu depa shopping beras kat sana.





Sebenarnya banyak lagi gambar yang nak post tapi dah banyak tak larat nak letak dah wey macam-macam gambar yang aku amik.

4 comments:

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

salam dd

best aaa gi ke sana..tak singgah ke jeram ker makan ikan bakar

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Salam kak ina,
Memang best g sana kak... Tak sinGgah pown coz bos2 dah pilih pakej cam tu. Kami mengikut jer... Ehehhehehhehe

cikpinky berkata...Best Blogger Tips

hehe.mcm best je tgk :)

Mummy Ayda berkata...Best Blogger Tips

Salam DD, best nya..... macam nak follow je, mummy suka gi tempat macam ini ... sooo coooling :-)D