Masyuk

Rabu, 10 Oktober 2012

Sakit Gigi






Salam semua,
Tiba-tiba pulak gigi aku yang berlubang ni sakit rasanya berdenyut-denyut wey. kalau sakit gigi ni semua benda tak boleh buat ikutkan hati nak tumbuk jer kalau ada yang memekak kat telinga aku ni. Waktu-waktu sengkek macam ni pula gigi ni buat hal tunggu lah IPO Astro keluar baru best pergi klinik gigi Dr. Rohaya kat Sentul Raya tu memang service baik Dr yang assist aku tu baik gak orang nyer peramah boleh pergi "cuci gigi" sekalikan. Memang sebelum ni gigi aku ni berlubang tapi aku buat endah tak endah jer tapi petang ni pulak gigi yang berlubang tu berdenyut-denyut rasanya ikutkan hati aku nak congkel jer lubang kat gigi tu sampai gigi yang berlubang tu tercabut jer.
















3 comments:

man berkata...Best Blogger Tips

mesti sakit cuci gigi..hehhehe

cikpinky berkata...Best Blogger Tips

hee..sy bru pas tamat kursus pergigian.. cuci gigi tu perlu tapi menakutkan.huhe

lala yusof berkata...Best Blogger Tips

kat trg cabut dalam rm40, cuci pn dlm range harga camtu....tp mmg takut kalu gigi sakit