Masyuk

Isnin, 8 Oktober 2012

Notebook Lenovo S10 Untuk Dijual







Salam semua,
Selamat hari Isnin yang indah semua yer, Aku nak jual notebook aku ni dengan harga RM450 leh tawar lagi kot kalau nak sebab aku nak guna duit sikit pastu notebook ni dah lama tak guna tu pasal sampai kuning-kuning tu tapi aku boleh bersihkan ler dulu aku beli lebih kurang RM1500 juga lah. kalau korang berminat leh lah inform aku or email aku di daydeck86[at]gmail[dot]com nanti aku reply secepat mungkin ikut kan memang sayang nak jual tapi dari benda tak pakai pastu aku nak pakai duit pula tu pasal aku lelong jual tu.

 

2 comments:

Faizal Pejay berkata...Best Blogger Tips

Dah email

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

@Faizal Pejay sorry xperasan email masuk kat spam