Masyuk

Isnin, 24 November 2008

Bertemu pelakon sinetron INTAN



korang pernah tgk tak sinetron INTAN dalam siaran astro prima chanell 105 setiap hari isnin sampai jumaat jam 11malam dan ulangan nya jam 4petang. waktu ke Jakarta arituh aku ngan kawan aku wanie telah ke lokasi pengambaran sinetron AQSO & MADINAH dibawa oleh teman di Jakarta namanya Nuria untuk bertemu sama DUDE HARLINO a.k.a. DR. RADO. orang nya sempoi dan sporting gaks ar.......



aku ngan wanie juga dapat jumpa ngan rendra (sinetron SOLEHA) atau radja (puteri yang terbuang) namanya RIO. orang nyer very the simple person & very sporting giler ramah siot..... si RIO ni dah kawen & dah ada anak sorang..........



waktu ni aku jadi photographer nyer jadi pic aku berdua ngan RIO xder ar nyesal pun ada gaks ahakss..........



ni ler dier orang nya yang sebenar yang aku ngan wanie nak jumpa DUDE HARLINO a.k.a. DR. RADO dier ni orang nyer yang suka makan roti. sker kumpul t-shirt, topi. muke dier bersih giler siolll.....




ni la kengkawan aku yang kat Jakarta yang dah susah payah bawak aku & wanie jumpe ngan mamat ni yang baju biru tuh si Federika, seblah die Nuria pastu aku, Dude n wanie.. kreadit to Nuria thanks a lot friends. tukang amik pic ni plak si Tito, kesian xda pic die....



memula si rado nih nak berdiri belakang aku & wanie aku trus tarik dier duk skali ngan kitaorang xkan la nak suh dier berdiri blakang kosi tuh...ahaksss




waktu sempat gak ar interview ngan lelaki yang keluarganya berasal dari Padang, Sumatera Barat, indonesia (bangga aku jd owang minangkabau) ahakssss.......

6 comments:

rynn2506 berkata...Best Blogger Tips

wah syoknye jumpe rado...aku tgok dia xde la ensem sgt tp muka dia mmg bersih la kan..???

CapT berkata...Best Blogger Tips

ini tidak adil.. sesungguhnya saya dengki.. walaupun saye x tgk citer intan..

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

ok la owang dier sporting siot
ok ler dier xsombong maner pun muke die mmg bersih siot....

apa lagi CapT jom ar jalan jalan ker jakarta n Bandung ada bran???

Shopping berkata...Best Blogger Tips

humel

Shopping berkata...Best Blogger Tips

aku pun mnat giler sama dude harlino banyak gambar dia aku simpan mesti sonok dpat jmpa dude

pUteRi caHaYa berkata...Best Blogger Tips

Salam...

daydeck86...yeke...jelousenye dengar..
hehehe...baik n peramah..wah gitu dong..
kalau jadi artis ngak boleh sombong2 kan...
Saya minat jugak aktress indon ni...
Dude ni minat juga dgn lakonan dia, bersahaja n pandai bawa watak2 yang dipegang.. Mula jadi suka dengan sinetron INTAN and AQSO DAN MADINA..