Masyuk

Khamis, 27 November 2008

L@L@nG Ku@$@ $3pULoH....



dasar kengkawan aku ni lalang gler kejap jadi kejap xjadihampeh gler smalam berkobar kobar cakap nak g JB & Singaporeaku jadi cam xcited ar coz kalau jadi g singapore that my 1st time to go that place...alih alih malam tadi diowang sms aku kate xjadi nak g geram pun ada perasaan aku yang da berkobar2 nihtapi xper ar kalau ada rejeki nanti leh ler g lagik pun antara kengkawan aku pun lom sampai kesana nanti ler kalau da ada contact kat sana leh la suruh diowang bawakan jenjalan kat sanahahahahhaaaa.....

5 comments:

wanie berkata...Best Blogger Tips

sabor la dedeq... nnt pasti smpai di sana ye...hehhehe

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

INSYAALLAH
AMIN..........

Dahlia Ahmad berkata...Best Blogger Tips

insyaALLAH..~..huhuu..

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

mari mari
kita buat rombongan cik kiah ke singapore...

Azleen berkata...Best Blogger Tips

let's goneee...hahaha..takpe kita tak dpt g spore tp dpt tgk aksi cheezy wedges kat look out point...Hehehe