Masyuk

Khamis, 27 November 2008

JoM m@k@n - m@k@n....



sabtu arituh after aku ngan wanie jumpa kak gee, kiraorang g lepak makan kat restoran Johan kat kg baru aku ngan wanie buat keje giler hari tuh jalan kaki dari the mall ke kg baru jalan kaki jer aku rase xpernah aku g mana mana jalan kaki jauh cam tuh hahahahaha tapi xper ler berpeluh la gak walaupun jalan kaki jerk dapat mengurangkan lemak yang sememangnya dah tepu dalam badan aku..........hahahhahahahha


muka kepenatan berjalan jauh .....semoga cepat kurus yerk.....(xder makna nyer).........hihihihihihihui

ini ler cekelat yang kak gee bagi waktu jumpa kak gee ari sabtu ari tuh ......sedap ler cekelat ni kowang nak kerk...........hahahahahahahhaaa


seperti biasa ni le menu menu yang we all order untuk 5 owang ada yang makan bubur ngan lauk lauk kat atas tuh ....ada yang makan nasik ngan tom yam cam aku makan nasik goreng pattaya n teluq bungkuih (kolestrol gler byak teloq) tapi semua nye sedap2 belaka bler lagik nak lepak2 makan cam nih lagik yerk????

2 comments:

rynn2506 berkata...Best Blogger Tips

weh..apa yg ko mkn tuh....wah...sedap...!!!lapa aku...

weh..aku dah bg kat ko dah....ko g bg org lain lak k.....
bye...

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

ITU AKU MAKAN BUBUQ NASIK NGAN LAUK DA
MMG LAYAN SIOLL
AKU PUN LAPOR LAKS