Masyuk

Rabu, 26 November 2008

L@sT $@tUrD@y.....



last saturday aku ngan wanie g jumper kak gee a.k.a kak Fauziah abdul kadir..
aku ngan wanie kenal ngan kak gee ni melalui facebook.com....
kak gee ni sajer jer ajak lepak2 kat hotel seri pasific kat depan The Mall area PWTC tuh ar..
kak gee tergesa2 nak jumpa ngan kita orang sebab nak gebang pasal dude harlino tuh ar
coz pas aku ngan wanie g jumpa si dude tuh kak gee ni plak nyusul jumpe ngan hero sinetron INTAN tuh....
kak gee bagi kita owang cekelat best siot cekelat tuh..skang kak gee ni g dubai coz ada keje yang dier nak buat kat sana....


pic nih si wanie gemuks yang edit pastu aku copy kat facebook jerk ... ni lah dier kak gee nyer....



ni plak pic wanie ngan kak gee ada thanks a lot ya kak gee yang da bunjer kitaowang makan & siap bagi cekelat lagikss........

2 comments:

wanie berkata...Best Blogger Tips

thanks kak gee..
nice to meet u, kak gee...
ahaksss......

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

BETUL TUH BALIK DUBAI JGN LUPER OLE OLE YERK
HAHAHAHAHAHAAAAA