Masyuk

Sabtu, 16 Mei 2009

kenapa ngan final af7




apsal aku ghase af7 final malan nih tak best langsung ar.....sib baik la aku tak g tahun nih ....
kalau tak nyesal gaks la ghase nyer .... seperti tahun2 sebelum nih mmg aku rajin g stadium layan af secara life.... tapi tahun ni cam xda mood ar nak g tengok af final .... aku tgk kat umah jerk nih tapi cam busan lebey baik aku layan blog ngan facebook aku nih....hehehehee
korang ghase cam mana

2 comments:

AzMas berkata...Best Blogger Tips

bosan gak...baik tengok terminator kat tv2. lagu baru yang dinyanyi pun tak besh langsung

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

tau xper
busan glerrr