Masyuk

Khamis, 7 Mei 2009

Palace of Golden Horses



Bersempena ngan my bestday (1st may) labour day ari tuh & my boss bestday semalam (5hb may) kengkawan department aku bunjer kitaorang makan buffet kat Palace of Golden Horses. kita orang g makan kat sana dari jam 12tgh hari sampai la jam 2ptg lama gaks kan. makanan kat sana sedap gaks la byk jugak la kitaorang dari mula sampai dah nak balik opis mengunyah jerk kitaorang pastu sampai jerk opis memasing muka dah toya coz perut dah penuh sangat memasing dah malas nak buek kojo dah......anyways thank you so much to all my friends yang da celebrate yang bg hadiah yang wish my bestday tq so much yerk ...... luv you all


budget cun ar tuh.... hehehheheee


yang tengah tuh dak cheras yang nak kena caras....... wakakakakaaka


dua kuntum bunga yang ada kat department aku.......



3 comments:

CapT berkata...Best Blogger Tips

tak bawak gue.. in tidak adil..

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

CapT tak hader kat abc
cam mana nak bawak cikgu
hehehehehehheee

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

CapT tak hader kat abc
cam mana nak bawak cikgu
hehehehehehheee