Masyuk

Selasa, 14 Jun 2011

Disebabkan Gempa Bumi Di Sumatera Utara 14 Jun 2011





Disebabkan gempa bumi yang terjadi di Sumatera Utara pagi tadi lebih kurang jam 8.08pagi terus ramai yang menyinggah di Blog Picisan aku ni tak pernah2 sampai 20 Online Users lepas aku update tentang gempa bumi di Sumatera Utara pagi ni terus naik mendadak sebab blog aku pun bukan ada orang yang singgah pun.

9 comments:

Gempa bumi hari ini berkata...Best Blogger Tips

Gempa Bumi di Sumatera 14 June 2011


Ini maklumat lanjut dan feedback daripada penduduk Malaysia.
http://ohvideotv.com/gempa-bumi-di-sumatera-14-june-2011

Hanie_Dew berkata...Best Blogger Tips
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Hanie_Dew berkata...Best Blogger Tips

statement cam merajuk je..hehehe..banyak cara nak bagi orang datang blog kite. pegi la search blogger page kat FB. update entry kite kat page tu.nanti sure punye ramai yang masuk singgah..cecube cecube...

Hanie_Dew berkata...Best Blogger Tips
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Hanie_Dew berkata...Best Blogger Tips
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Hanie_Dew berkata...Best Blogger Tips
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Hanie Dew - xda makna den nak merajuk la... ehehhehe... tak ada orang masuk pun xpa coz blog den ni bukan ada apa pun...

Hanie_Dew berkata...Best Blogger Tips

ya allah...sampai banyak terpost comment terus..jangan marah ye daydeck86..semalam tenet bengong..tekan tekan ngatkan tak jalan rupnay dah terpost belambak lambak..hahaha..ur blog not bad what..kurang publisiti jew..

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Hanie Dew... xda hal lah nak post spoloh kali pun xper... nak marah apa plak bukan ada effect negetif pun.... yer ker malas la cari publisiti tapi xtau lah masa akan datang nanti... ehehhehe