Masyuk

Jumaat, 17 Jun 2011

Naik Mencanak-Canak



Salam semua, Semoga anda semua sihat hendak-Nya. Hari ini aku nak update menggenai Naik Mencanak-Canak. Maksud aku naik mencanak-canak adalah statistik pengunjung diblog aku menurut laman web NuffnangMY pada hari Selasa bersamaan 14-Jun-2011 yang lepas. Pada hari Selasa yang lepas satu kejadian Gempa Bumi di Sumatera Utara dan menyebabkan kami yang berada di Kuala Lumpur turut merasa gegaran tersebut oleh itu ramai yang mencari mengenai Gempa Bumi tersebut dan ramai pulak yang tersangkut di blog aku ini.


Korang tengok mencanak dengan tiba-tiba tak.


Tu sampai 2152 pengunjung pada hari tersebut kalau hari biasa lebih kurang 100 orang je yang sudi singgah kat blog aku ni.



Kata kunci yang dicari adalah "Gempa Bumi"


memang ramai yang menggunakan search engine dari Google.com


Kebetulan NuffnangMY memang baik hati kasi Buffer Earning kat blog aku ni terima kasih NuffnangMY.


Kebetulan Penolong Ketua Editor KLPos iaitu Saudara Radhi Razak tersinggah dekat blog aku jadi dia ambil entry aku dan dimuatkan di blog KLPOS.





4 comments:

Ieda Al-Habsyi berkata...Best Blogger Tips

yehaaa! tahniah bro! :)

Noriz berkata...Best Blogger Tips

wah bagusnye, trafik naik, dpt msuk paper then earning pun tambah... good job ;)

hazman aka species1980 berkata...Best Blogger Tips

whoaaa..... sampaikan wartawan amik post entry ko yea....hebat la bro...

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Ieda - tq sis

Noriz - mana ada masuk paper... dalam klpos jerk

Hazman - tak da hebat mana pun...