Masyuk

Sabtu, 22 Ogos 2009

Fridge Magnet & Pin Kartun



hari ni 1st day puasa aku tak da apa nak buat amat lah bosan
siang tadi aku pergi plaza GM kat area coket tuh saja jenjalan nak carik beg
pastu member aku si Usna Popcorn ada cakap kat aku dia nak kirim
pin cantik ada jual kat sana tapi xda pin corak yang dia nak
Usna Popcorn nak pin corak bas skolah & corak kereta wolkswagen
tapi yang ada fridge magnet jerk.
aku call Usna Popcorn dia cakap dia xnak FM aku pun terus beli tuk aku
dan aku tak tau nak buat aper ngan benda alah nih
xper ar aku beli nanti aku lekat kat PC aku kat opis lekat pic ker
lekat note ke kat aku nyer CPU yang bunyik cam kapal terbang nak mendarat tuh


yang ni aku beli sepasang saja jer beli...

ni la semua aku beli kat plaza GM tuh.
kalau korang nak tau blog pin kartun nih korang click sini

4 comments:

sonata anak kancil berkata...Best Blogger Tips

Kalau tak tahu nak letak kat mana - hantar kat sonata yang kembar seiras ni...boleh share-share...he3x...

Tak tau la pin macam mana nih???macam pin semat kat baju ke? kalau yang FM tu dah penuh - yg lebih2 tu bawak sini....

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

boleh2 kalau sonata nak
bagi ler address sonata -kat email
pin tuh yer mmg yang semat kat baju tuh.......
nanti den pos kan .........

mummYaeesh berkata...Best Blogger Tips

klu tak tahu nak wat ape dgn fm2 tu bleh la bg kat weols kekdahnye..woohoo

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

kalau mummYaees nak leh gaks nih pun ada lagik FM nih...... cam mana nak bg nih.........