Masyuk

Jumaat, 12 November 2010

Ada Apa Dengan Digi Iphone











Salam 1 Malaysia semua, Entry kali ini aku nak bercerita pasal event yang aku pergi malam semalam setelah mendapat jemputan dari Nuffnang + Digi bertempat di Zouk, Kuala Lumpur. Aku pergi kesana menaiki Honda EX5 aku dalam keadaan hujan renyai-renyai nasib baik tak lencun baju aku waktu sampai kat sana. Aku sampai lebih kuran jam 7.15 malam juga la. Selepas mendaftar dengan Xinxian aku terus masuk ke area Velvet sampai sana aku nampak Cik Lily Putih, Eyriqazz, Yobsumo, Hazman Fadzil dan ramai lagi sudah sampai lebih awal.



Digi Pimp My Music



Kedudukan mereka bertiga macam mengikut saiz jerk kan.



Kalau rasa nak main teka-teki sila lah cari si DD ni.



Sumpah rindu dah lama tak bergaduh dengan Mr. Bean tapi semalam dapat melepaskan rindu untuk bergaduh dengan beliau.







Nasib baik bob tak lupa date event ini, kalau tak hampalah hati dia.



Cik Lily Putih mencuba mengunakan Iphone 4 yang bakal dimenanginya tapi nan hado
Ziana Zain kata kau.



Cik Lily Putih bersama Bob




Bob, Aku & Cik Lily Putih ambil gambar sendiri menggunakan Iphone 4 siot.





Robb selaku pengerusi majlis pada malam tersebut.



Eyriqazz kegirangan dapat menyaksikan "tiger show" pada malam tersebut.




Hazman juga tak kurang hebatnya pada malam tadi hazman telah dipercayai meramas tetek lady gaga.



Cuba teka mulut & misai kontot siapakah ini. (bukan contest ok)






Jejai Fink semalam telah bertukar menjadi P. Ramlee tapi kalau tengok misai dia macam
Charlie Chaplin pun ada.






Suasana didalam Zouk pada waktu event tersebut.




Aktiviti bergambar beramai ramai harus ada tapi aku musykil dengan pic budak dua orang yang kat bawah sekali tu. Korang rasa pelik tak? hahahahahah




Aku pun nak jugak gambar aku ada tapi pic aku jer la yang penuh kat situ.




P/s - gambar ada lagi nanti aku sambung lagi ekk...








7 comments:

hazman aka species1980 berkata...Best Blogger Tips

Yeahh..... nampaknya gambar kontroversi dah kuar... nanti aku nak tempek kat blog... as usual backlink akan dibuat yea....

Sharinginfoz berkata...Best Blogger Tips

memang happening betul

JAI berkata...Best Blogger Tips

Adeyyy..ko kuarkan jugak misai kontot tuhh..susahlah aku lepas nie ramai minat kat misai aku..ahaks

redfingger berkata...Best Blogger Tips

dayceck, nak rembat gambar blh?:-) aku x lupa da tarikh skrg..hahahaha

hamzah ian berkata...Best Blogger Tips

dem.. semua letak watermark.. mcm mane nak curi nih.. grrrr

har har har

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

tq sudi bagi tiket tu. akak cilok gambar kat sini yer

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Hazman - gambar tu haruslah diletak okeh

Nik - memang happening pown

Jai - misai charlie chaplin

Hamzah - curi jer la ko kan pandai crop

Kak ina - xda hal lah...