Masyuk

Khamis, 4 November 2010

Aku Dan Rina Salleh



Hamzah Ian, Chearmster, Jejai, Eyriqazz dan blogger's lain jangan cemburu sebabnya Melzromeo akan marah.

Salam 1 Malaysia semua blogger's diluar sana, Aku kembali bersiaran di blog picisan a.k.a. blog cap badak ini. Sudah lama aku tak menconteng blog aku ni dengan kata-kata sengal dari aku disebabkan aku agak sibuk jugak lah dalam minggu ni sampaikan dah bersawang bagai kat blog aku ni.

Ok berbalik kepada tajuk utama berita penting ini Rina Salleh adalah Juara Gadis Melayu 3 bagi tahun 2010 ini. Sumpah aku memang tak perasan dengan kewujudan program Gadis Melayu 3 ini mungkin disebabkan aku memang jarang layan televisyen kat rumah kot. Rina Salleh ini dulu adalah seorang blogger yang agak terkenal lagi masyur. Tak tau plak yang si Rina Salleh ni masuk program Gadis Melayu 3 ini. Mungkin dia nak low profile agaknya tapi memang Rina Salleh ni tak sombong pun aku pun pernah jumpa dia sebelum ini [klik sini], itupun disebabkan "skandal"nya yang anjurkan gathering untuk para blogger's sebelum ini iaitu Melzromeo yang juga sifu kepada kami semua.

p/s - Tahniah Rina Salleh dengan kejuaraan yang dimenangi

- Melzromeo mungkin bertambah la duit hantaran ko kena kumpul

- Jangan marah ar ini semua "gebang" dari aku jerk.



5 comments:

Kancilbiru berkata...Best Blogger Tips

fiwittt....fiwit...

hamzah ian berkata...Best Blogger Tips

eleh..rina dah glemer baru nak letak gmbr..hhahaha..



takde letak gmbr aku eh mentang2 aku tak glemer.. grrrr

CikLilyPutih berkata...Best Blogger Tips

bagus deck, biar diorg jeles... huahuahuahuahuaha

Rina Salleh berkata...Best Blogger Tips

terima kasih :)
lama dah tak jumpa

Melz berkata...Best Blogger Tips

aaaaaaa aku tiada kena mengena dalam ini gambar... weh marah Rina karang = =