Masyuk

Selasa, 9 November 2010

Mood Berblog Ke Laut






Selamat petang semua kengkawan, Dah lama rasanya aku tak berblog rasanya walaupun baru hari Khamis yang lepas aku update blog picisan aku ni. Hari Jumaat lepas aku dok sibuk ada kenduri majlis pertunangan saudara di Wangsa Maju, Hari Sabtu pula aku attend kenduri majlis pertunangan member opis aku dekat Semenyih and then hari Ahad pula jiran sekampung pula kawen tak boleh nak elak penat gak la rasanya attend kenduri ni nasib baik makanan yang disediakan sedap sedap belaka. Semalam pula biasa Monday blue's dengan kerja yang berlambak lagi balik kerja malas nak update blog lagi pun bukan ada orang nak singgah sini pun. berkemungkinan aku akan jarang berblog dan singgah ke teratak kengkawan sbabnya aku dah sibuk nak buat persiapan balik ke Bangkinang, Pekanbaru, Indonesia next week. Dekat sana pula tak tau ada internet ker tidak kalau ada bolehlah aku berblog. Doakan aku selamat pergi dan selamat pulang yer kengkawan.



p/s - tengah sibuk edit gambar tunang sedara aku.
- Nak balik kampung tapi duit tak ada.



7 comments:

hamzah ian berkata...Best Blogger Tips

ko g indon? wah

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

YEZZA AKU BALIK KG LER...

Hezesuze berkata...Best Blogger Tips

eh eh jgn le ke laut uols...
meh join lucky draw akak
msti besh punya haha

CikLilyPutih berkata...Best Blogger Tips

tak de duit? tapi aku nampak ko bawak kete myvi biru tadi WRU.... betul tak? ko beli kete baru ek

Eyriqazz berkata...Best Blogger Tips

jgn lupa tangkap ikan bebanyak di laut bro..pi digi music tak khamis ni?

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

kata tak balik..rugi tak gi..tapi seram gak lah nak gi sejak ada gempa ni.

akak makin muda ker..alahai kembang anak tekak dibuatnya..kalau kurus lagi cun kot..

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

heze - nanti rajin den joint yer

CLP - mana aku bawak keter salah orang ni kot

Eyriqazz - Ikan tak da kat sini yang ada kat blog hamzah & Chearmster

Kak Ina KL - gempa tu biasalah kak mintak dijauhkan. Sekali sekala apa salahnya