Masyuk

Khamis, 4 November 2010

Dapat Buffered Earnings





Alhamdulillah walaupun blog aku tak berapa ramai yang menyinggah akan tetapi Nuffnang & para pengiklan tetap bermurah hati untuk meletakkan iklan mereka di blog picisan aku ini. Terima Kasih daun keladi kepada Nuffnang & para pengiklan yang baik budi. Mintak-mintak adalah orang yang betul betul minat dengan iklan tersebut dan klik pada iklan tersebut bukan apa aku tengok dah hampir 2 minggu aku punya Earnings tak naik statik macam tu jerk. Itulah yang dinamakan rezeki jangan ditolak bala jangan dicari.



p/s - nak kena update blog selalu ni baru orang ramai masuk blog kita lepas tu content kena menarik dan tepat. betul tak kengkawan?

3 comments:

mzhany berkata...Best Blogger Tips

sronok nye be byk2 huhuhu...

hamzah ian berkata...Best Blogger Tips

tunjuk je la duit tu ade berape.. grr..

main edit2 aku malas nk tngk.. hahaha

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

MzHani - BE banyak kalau tak banyak visitor tak guna gak kan

Hamzah - tak banyak segan nak tunjuk tak sampai pun rm10