Masyuk

Rabu, 10 November 2010

Tahniah Kepada Mohd Faez Bin Mat Rudin






Salam 1 Malaysia, Just nak ucapkan tahniah kepada Mohd Faez Bin Mat Rudin atau dengan nama poyonya Hamzah Ian (dasar penipu) kerana telah berjaya memenangi BlackBerry Torch 9800 dari Nuffnang + Celcom. Lepas ni boleh la dia belajar ber"tweet" dan ber blog dimana dia berada. Mamat lucah ni memang banyak idea terutamanya idea lucah memang dia pandai. kalau korang nak baca entry yang membuatkan mamat poyo ni menang BlackBerry Torch 9800 sila klik link sebelah http://www.terbangtinggitinggi.com/2010/10/i-love-celcom-i-love-torch.html


Pesanan Penaja - ko kena belanja aku sebab banyak pic dari aku ko gunakan.... ahahhahah
Jangan marah dengan nama betul ko tu ekk
Tahniah kepada http://sudubesi.com/siapa-perlukan-gadjet-lain-jika-ada-celcom-blackberry-torch-9800

6 comments:

hamzah ian berkata...Best Blogger Tips

demmit... pecah rahsia

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

padan muka ko

Gadis✿ berkata...Best Blogger Tips

hah?? mohd faez?
wooooo sgt jauh drp Hamzah

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

yer mohd faez
lepas ni kita pakat panggil di faez bukan hamzah lagi

laksamberlipat berkata...Best Blogger Tips

giler glemor namer...

nurayunni berkata...Best Blogger Tips

kantoi...haha