Masyuk

Jumaat, 7 Januari 2011

Acoustic Night with Atilia & Adibah Nor



Selamat hari Jumaat yang berkah kepada semua, Malam semalam aku & Kak Ina KL telah mendapat jemputan dari Cik Lily Putih pergi menonton Acoustic Night with Atilia & Adibah Nor di KLPac Sentul, Kuala Lumpur. Memang SUPERB dua orang tu perfom paling best Adibah Nor yang sporting gila malam tu. Atilia yang sekarang tengah top dengan lagu "Adinda Kekanda" feat dengan Monoloque menjadikan aku minat kat dia pulak sebelum ni aku agak kureng ar dengan Atilia ni tapi lepas layan live memang membuat aku layan pulak lagu-lagu dia nih. Antara lagu yang dinyanyikan oleh Adibah adalah lagu keroncong Hujan ost filem Mohsin dan 5 lagi lagu yang aku tak ingat tajuknya. Atilia pula ada menyanyikan lagu "Adinda Kekanda" feat Monoloque.


Cantik pula gambar Kak Ina KL ni maybe sebab background matching dengan baju dia kot.


Cik Lily Putih feat Kak Ina KL


Sebelum bermula kenalah ambil gambar dulu.


2G 1K


3G terbaik wok sore Kak Yam nih.



*2g 1k = 2Gemuk 1Kurus
*3g = 3 gemuk


jangan marah ar nanti kena jual.... ehehehehee




7 comments:

hamzah ian berkata...Best Blogger Tips

arghh.. ak ajak gua.. grrr

kak ina kl (1) berkata...Best Blogger Tips

wwooo best giler kan malam tadi..kamu kata kita org 3G..patutnya panggil debab

hazman aka species1980 berkata...Best Blogger Tips

selalunya performance live nie memang berbeza kan compare kita dengar kat radio @ tv

perondajaketbiru74 berkata...Best Blogger Tips

salam bro...frust gua tak dapat pegi show ni sebab ade hal last minute sigh...

CikLilyPutih berkata...Best Blogger Tips

ooo 3 G ek? aku je.. suker hati kolah nak panggil apa kan.. huahuahuahau.. x kecik ati pun

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Hamzh - aku pun orang yang ajak

kak ina - 3g baru cam hp sket

CLP - 3g terbaik wok

tia berkata...Best Blogger Tips

apesal aku tade ?
tacingggg ah!!