Masyuk

Ahad, 23 Januari 2011

Aku Suka Singgah Sini - Monas 2 Petronas






Selamat berhujung minggu semua, Biasalah aku ni kalau cuti tak ada buat apa malas nak update blog picisan aku ni seharian aku ngadap games Cityville jer wey. Baiklah pagi ni aku nak bercerita pasal blog seorang minah ni yang dok gatai kawen dengan mamat Indonesia nama dia kalau tak silap aku panggil Wina jer suami dia kalau tak silap aku namanya Pak Sandy. Kiranya si Wina ni merantau dinegeri oranglah kan kesian dia tak dapat balik Penang selalu tak dapatlah dia makan kari kepala ikan kat Penang yang mengancam tu and then aku rasa mungkin dia tak tau kot yang Penang sekarang dah ada Hard Rock. ehehehehe
Kenapa aku suka singgah kat blog dia ni sebab aku suka cara dia bercerita sempoi dan kelakar dia ni kalau korang tak percaya rajin-rajinlah singgah kat blog dia http
://monas2petronas.blogspot.com/





p/s - March nanti aku g Jakarta leh lah aku jumpa ko ngan Pak Sandy ekk Wina...

7 comments:

CikLilyPutih berkata...Best Blogger Tips

deck aku dah baca dah blog dia.. kelakar wei..

nurayunni berkata...Best Blogger Tips

haha..mmg kelakar...

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

CLP - memang kelakar wey

Ayuni - tau xper... ehehehe

miSz Lady berkata...Best Blogger Tips

aku pown dh bace jugak...
ingatkn pak sandy tue tua...
skali mude & eskem..
hehee

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

miSZ - tgk la wina cun ke tak

kak ina kl (1) berkata...Best Blogger Tips

cam sama ajer dengah har har punya blog

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Kak Ina - tak da la cam blog har har
baca n3 selepas tu