Masyuk

Isnin, 17 Januari 2011

Maxis Om Nom Nom Race - Part 1



Selamat hari Isnin semua, amik ko dek sebab sibuk & penat aku malas update blog semalam padahal semalam aku tak ada buat apa apa pun. Seperti yang korang semua tau aku antara insan yang terpilih dapat masuk event Nuffnang + Maxis iaitu Maxis Om Nom Nom Race yang berpusat di Modesto Capsquare pada hari Sabtu lepas. Kumpulan aku terdiri daripada aku sendiri, Cik Lily Putih, Shahroll, & Hamzah Ian. Ini adalah event pertama kita orang berempat bergabung tenaga. Memang best kumpulan kami ni nama kumpulan pun "MELETUP PUNYA" dah tentulah cerita meletup. Aku dari malam sebelum tu tak makan sebab tertidur sampai jer kat Modesto's tu lepak-lepak kejap lepas tu terus aku pergi kedai mamak melantak roti canai dengan Cheamster.


Biasalah kalau event Nuffnang mesti makanan disediakan walaupun dah makan roti canai dekat dalam Modesto's tu pun aku melantak lagi tengok badan la wey.


Makanan yang aku santap sedap wey makanan yang disediakan.


Sticker yang kena tampal kat kereta nampaknya kereta Cik Lily Putih la jadi mangsa.


Niki Cheong sebagai MC pada hari tersebut sapa Niki Cheong ni ekk.. xpalah nanti aku google.


Ini pula penerangan dari En. Maxis aku tak tau nama dia sapa sebab aku tak dengar pun Cik Lily Putih jer mencatat segala macam nota yang diberikan.




P/s - Bersambung lagi tau....



2 comments:

CikLilyPutih berkata...Best Blogger Tips

byk gak nama aku dlm entry ko nie, jgn deck kang ada lagi org sentap plak!

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

lantak la kalau ada yang nak sentap