Masyuk

Selasa, 4 Januari 2011

One Step Closer to the Maxis Om Nom Nom Race



Kalau sebut pasal makan akulah orang pertama yang tak nak ketinggalan. Lagi satu aku suka mencuba makan benda baru mungkin tekak aku jenis tak kisah sangat kot main telan jer apa yang ada tengok badan la besar ker tak dah setaraf dengan anak gajah dah nih. Lagi satu aku dah sememangnya menggunakan t-shirt size XXL kalau tak percaya boleh check kat "gobok" aku tu. Motto dalam hidup aku pulak kalau korang nak tau "biar mati sebab makan jangan mati sebab tak makan" . Kalau dapat jointCik Lily Putih, Shahroll & Hamzah aku rasa pasti geng ini meletup punya.


Kali ini Nuffnang + Maxis akan mengadakan event "One Step Closer to the Maxis Om Nom Nom Race" macam permainan cafe world kat dalam facebook pulak bunyinya. Details event tersebut adalah seperti berikut:-

Date: 15 January 2011 (Saturday)
Venue: Modesto’s, Ground Floor, Capital Square, 7 Persiaran CapSquare 50100, Kuala Lumpur
Time: 8am-7pm
(all participants must register before 9am)
Dress code: customized “The Maxis Om Nom Nom Race” T-shirts will be provided (please indicate your desired size in your blog post entry)

Manakala hadiah yang ditawarkan pulak memang meriah

2 HADIAH UTAMA
Tempat Pertama : Melancong ke Hong kong 3 hari 2 malam dihotel 5 bintang ( 4 orang satu pasukan) bernilai RM10,000 dan 1 Smartphone percuma setiap seorang.
Tempat kedua : 4 x Smartphone Percuma - Setiap 1 seorang pemenang dalam kumpulan.
Goody bag pasti semua orang akan dapat okeh.


Lepas tu kena pastikan yang salah seorang kena pandai mengunakan aplikasi Finder301 kerana dengan adanya aplikasi ini untuk mencari kedai makan yang perlu dicari pada event tersebut berserta broadband wireless dari Maxis.
http://www.maxis.com.my/personal/broadband/wireless_allplans.asp
http://itunes.apple.com/my/app/maxis-finder301/id375530216?mt=8#

7 comments:

CikLilyPutih berkata...Best Blogger Tips

deck,
aku dah letak nama ko dlm entry aku. aku letak kite satu team

JAI berkata...Best Blogger Tips

Cehh..bro..gua dah gabung dengan kakina (mungkin firdaus ambik alih),bean & eyriqazz...

Lu buat lagi TALIBARUTS'2..hehe..gempakkan nama talibaruts

kak ina kl (1) berkata...Best Blogger Tips

cik lily,kamu, ajaklah daus dan hamzah? semuga kita semua dapat masuk yer

maCy berkata...Best Blogger Tips

menang kasi macy ea~

che armster berkata...Best Blogger Tips

goodluck bro. sori gua kerje tak dapat pegi

Matjoe berkata...Best Blogger Tips

aku mmg interested cuma, payah sikit sebab terlalu panjang masa. kesian ibu mengandung di rumah. moga satu masa nnti boleh join lagi

Myvitrd berkata...Best Blogger Tips

wah menarik dan the boom.. aku tak tahu lagi boleh join ke tak.. entri pon tak buat lagi.. apa pon good luck untuk korang semua..