Masyuk

Khamis, 10 Mac 2011

Adik Aku Sudah Bertunang - Aku Bila Lagi?












Salam semua, dah lama aku tak dapat update blog picisan aku ni. Pertengahan bulan 2 aritu aku dah mula sibuk nak pindah tempat kerja, Sekarang tempat kerja aku jauh lebih dekat dari tempat kerja dulu lunch time pun bleh balik umah lagi (merempit la). Hujung bulan 2 pulak adik perempuan aku pulak bertunang di Seremban buat majlis pun kecik kecilan jer adik beradik dengan keluarga pihak lelaki jer.


Antara hantaran nya.


Pelamin yang dibuat oleh akak aku.

Gedik siot MiSzLady



p/s - blogger popular pun dah nak bertunang bulan depan siap dah beli CINCIN BELAH ROTAN lagi tu..... jangan marah arrrr.....

5 comments:

hamzah ian berkata...Best Blogger Tips

keh keh...

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

apo yang ko halaukan tu

kak ina kl (2) berkata...Best Blogger Tips

sapelah tu ek..wah lawa adik kamu ni..kecik-kecik pun siap ada pelamin.
kamu kerja kat mana pulak ni

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

chearms dengan hana kot kak ina..
\lawa ker bluwekk.. ahahha.... kakak saya kat seremban tu ada andaman sediri la kak... kerja kat jln ampang kak...

miSz Lady berkata...Best Blogger Tips

wahai abang ku...jgn jeles la bile kak inaKL ckp i lawa..hehehe
thanks kak ina..