Masyuk

Selasa, 29 Mac 2011

Melepak Dengan Ketua Tali Barut



Salam semua, Sejak kebelakangan ni aku dah agak bosan dan muak untuk berblog tak tau kenapa ini semua terjadi mungkin kesibukkan melanda diriku. Hampir terlupa aku nak update pasal melepak dengan ketua tali barut tak lain tak bukan dengan Kak Ina KL dan MatJoe yang tengah bujang hari tu. Terima Kasih kepada MatJoe ataupun tokey invest sebab belanja kami semua jangan lupa bila bujang lagi belanja kami lagi tau. Kami semua lepak di Sani Char Kuey Tiaw di belakang Istana Budaya, sesekali tukar selera pulak selalu makan dekat Mali's Char Kuey Tiaw jer.


Melangkah lagi setapak selepas business kukis yang sedap tu.


Makan di Sani Char Kuey Tiaw


Kak Ina dengan MatJoe datang awal aku lambat sikit sampai.



Kurus ker aku aku rasa sama jer tak ada apa perubahan tapi Kak Ina cakap aku dah kurus, tang telinga kot yang kurusnya.



2 comments:

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

best ek bila orang belanja..tu yang tersenyum simpul kan

memang betullah kamu dah kurus..sbb simpan duit nak kawin ek

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

memang best kalau orang belanja.... kurus la sangat... xda maknanya nak kawin nye pasal sampai tak makan