Masyuk

Selasa, 29 Disember 2009

Exchange Gift @ Opis ku



Minggu ni opis aku ada buat exchange gift jadi aku pun dengan selamba kodok nyer pergi ke Giant Selayang ari tuh nak beli keperluan diri cam minyak rambut, deodorant, & etc la
lepas tuh sambil sambil aku ushar ushar la apa nak bagi waktu pertukaran hadiah esok.
tah apa la aku dapat esok ekkk....


apakah isi di dalam mak cik Merry tuh ekkk.. beskot merry kerk ekk...
ahahahahhahaha

ni ler ghuper gelas yang aku beli untuk exchange gift esok
nak tau harga nya korang g ler Giant Selayang tuh sendirik
bg aku harga bukan ukuran tetapi keikhlasan.

cam nak main bola tin jer . teringat zaman kanak kanak ribena.

setelah dibalut oleh gadis melayu dirumah ini.

2 comments:

wina berkata...Best Blogger Tips

sapelah minah bertuah yg dapat gelas ni yek?? cantek

aku pun dh beli semalam..kt giant jugak, giant cheras hihihi

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

ko kena bg kat bos aku kan
aku xtau sapa awek yang aku kena bg tuh....ihihiihihihihihhiiii