Masyuk

Selasa, 22 Disember 2009

Seremban La Pulokk.....




Minggu ni aku balik Seremban coz akak aku tak da orang teman.

tapi next week aku dah tak yah balik Seremban lagik coz ayahku kawen lagik

eehhhhh silap ayah ku dah balik dari menunaikan Haji

skang ni aku merempit Seremban - Bukit Jalil - Seremban tapi lepas nih tak yah lagik kot

aku pun bosan gak kengkadang balik Seremban tuh. mana tak bosan nyer aku nih bukan ada

kawan pun kat Seremban tuh, nak harap sedara mara aku pun bukan pun rapat pun dengan

sedara mara yang kat Seremban nih, kalau yang belah Sri Menanti, Serting, Linggi tuh rapat la

jadi kepada kengkawan yang stay kat Seremban yang kucintai ini (ada kerk) jom la kita melepak lepak

menghilanagkan kebusanan aku di Seremban ni. Jom lepak kat "Tobing" tu pun kalau nak la.

2 comments:

R.K berkata...Best Blogger Tips

tobeng mano nak lepak ni ?
banyak na tobeng kek somban ..
^^

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

tah la
ado kodai makan namo tobeng tuh ha la...