Masyuk

Selasa, 1 Disember 2009

"I'm a Sherlock Holmes in the Making"



Seh tak kiro
Seh nak an jugo tiket wayang tu
Apo nak jadi, jadilah


macam bait bait lirik lagu "Apo Kono Eh Jang" nyanyian Ally Noor feat Mastura plak kan.....
ahahahhahahaden
just nak cubo nasib den jo untuk dapekkan ticket premier
"I'm a Sherlock Holmes in the Making" tu.
kok dapek elok bona la tuh ko tak dapek nak buek camno kan bukan rozoki den.



bondo alah kek ateh ni la yang den kono carik ha. kono carik dokek blog yang Nuffnang bori klunyo
sobonar nyo Nuffnang nak uji Blogger2 pandai tak korang moncari apo yang dio suruhkan tuh.
aturannyo:-
1. cari gambar yang dio bori dokek blog yang dio bagi klu tuh lopeh tuh amik screenshoot lopeh tuh tepek la kek blog korang ha.
2. lopeh tuh hantar la email kek sherlockholmes@nuffnang.com dongan namo ponuh bosorto alamat ponuh blog korang tuh ha.
3. lopeh tu tunggu jo la kok ado rozoki ko tidak.

ni ha den jumpo dokek http://www.kyspeaks.com/

yang ni pulak den jumpo dokek http://cheeserland.com/




4 comments:

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

salam jang...semuga berjaya..nanti tenguklah gambar rempah tu..akak nak tenguk..

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

salam kak ina
terima kasih akak pun slamat berjaya ekkkk

nanti la saya amik pic rempah tuh yerka

dayah aziz berkata...Best Blogger Tips

cumel plus klaka....=p

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

dayah aziz
apa yang cumel & klako nyer nih
eehehehhe