Masyuk

Khamis, 17 Disember 2009

Yogjakarta Punya Hal



Salam kengkawan semua yang budiman aku nak mintak tolong daripada kalian semua siapa ada pengalaman sewaktu ke Yogyakarta tolong beri pandangan dan apa sahaja mengenai Yogjakarta tuh kerna next year aku nak kesana tapi tak da sorang pun yang pernah kesana. dengar cerita dari Yogjakarta tuh boleh pergi ke Bali betul kerk?

6 comments:

muhd alhan salwan berkata...Best Blogger Tips

Btul3...
Ko ikut susur keluar damansara, lepas tu amik tol NKVE...
Jumpa ar tuu...

pungguk rOcksTar berkata...Best Blogger Tips

yogya a.k.a jogja.
tempat tu kire cam bandar pendidikan gak la kt indonesia.sbb kt situlah paling bnyk univrsity.
tmpt famous kt malioboro.tmpt membeli belah cam bandung cume bezenye kt citu panas.
makanan dan budaya xde masalah.sebab kat situ tmpat student.cam senang ckit la tuk bajet.
adakah ini membantu?

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

thank pungguk bagi info kat saya
membantu jugak la pungguk sapa kata tak membantu...ehehhehehehe

sonata anak kancil berkata...Best Blogger Tips

bila nak gi ...ikut boleh? he3x....akak ni nak jalan2 pun masa budak sekolah cuti daaaa...

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

nk ikut jom jer
tapi kitaorang xda la g hotel mahal2
cuma lepak hotel murah jer....

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

apasal tak baca N3 akak pasal jogjakarta..akak ada pergi dulu..sila baca dulu tau..kalau tak faham...tanya ekkkkkkk