Masyuk

Ahad, 27 Disember 2009

Genting Highland, Pahang




Cuti Sempena Awal Muharram hari tuh aku ngan keluarga akak aku pergi Genting Highland.
saja saja jenjalan bawak anak akak aku nih sempena cuti skolah gak kan.
kita orang gerak pagi pagi coz tak nak terjebak dengan aktiviti kesesakan jalan raya.
nasib baik perjalanan lancar tapi kesian kat kitaorang yang besar nih tak dapat main kat outdoor coz kabus tebal lor. Tapi sib baik semua perbelanjaan aku 2 orang ditanggung oleh akak aku
TQSM USHU


Adham Akmal sampai 2 kali ko naik benda alah ni kan.


kakak pun sampai 2 kali naik kuda pusing pusing nih
aku jer tak dapat naik ape2 kat outdoor


benda ni plak ushu naik ngan family dia aku malas nak beratur waktu nih


Anak sapa la yang comot makan gule gule kapas nih ekkk....
aku pun makan gak coz dah lama tak jumpe nih....
Kak Ina KL pandai ke buat gegula kapas nih.....
ahahahahahhaha

uikssss sapa tuh ngan anak buah aku tuh ekkk...
jeng jeng jeng......

saja menggatal nak pakai benda alah kat telinga tuh....

2 comments:

wanie berkata...Best Blogger Tips

hehe.. pix yg last sekali tu sweet jer dua orang.. ngeh.. ngeh..ngeh..

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

sweet tuh gula gula ekk wanie..
ahahahahahahha