Masyuk

Isnin, 13 September 2010

Eid Mubarak 1431



Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin daydeck86 ucapkan kepada semua rakan-rakan seperjuangan yang tidak jemu menzahirkan idea dan cerita di blog masing masing.
Lebaran tahun ni keluarga mak cik jenab & pak cik berahim mengambil tema warna hijau untuk pakaian di hari lebaran cuma aku dengan keluarga along jer pakai warna lain macam tahun lepas aku dah pakai warna hijau tak kan la aku nak pakai warna hijau lagi.


5 beradik beraya tampa ibunda terchenta.

Sesi bermaaf-maafan diantara satu sama yang lain.

Bergambar bersama ayahanda terchenta.

Kengkawan adik sepupu aku memang ramai kalau datang.

Antara saudara yang datang di hari lebaran.

Jiran tetangga yang datang.

Alhan datang bersama kekasih hatinya dihari raya pertama. Weyh mana baju melayu ko ar.

Aku pun saja-saja nak poyo bergambar sensorang. walaupun dah malam tetap pakai baju melayu berserta kain sampin sekali tau.

p/s - This year maybe aku buat open house last raya kot.

4 comments:

hamzah ian berkata...Best Blogger Tips

fuhyoo

CikLilyPutih berkata...Best Blogger Tips

la ko tak pakai baju hijau ke? ishk

intaneqashut berkata...Best Blogger Tips

selamat hari raya! =)

Matjoe berkata...Best Blogger Tips

slmt ari ryer bro. meriah nampak