Masyuk

Sabtu, 4 September 2010

Majlis Berbuka Puasa Tayangan Unggul Sdn Bhd




Hari Khamis yang lepas aku mendapat jemputan berbuka puasa Tayangan Unggul Sendirian Berhad dari Ajami Hashim yang juga member satu banggunan tempat aku berkerja. Aku pergi berdua dengan member aku Adham gigih kami merempit sampai ke Putrajaya mencari hotel Mariott Putrajaya tuh. Sampai kat sana lebih kurang jam 7.00 petang aku tengok dah ramai orang kat sana termasuk artis-artis yang dijemput.
RedMummy dengan muka candidnya.
RedMummy ni dikategorikan dengan artis gak kan.
Saja aku menyemak nak amik gambar waktu RedMummy sedang sibuk nak buat cabutan bertuah untuk pengikut dia waktu ni Hann Issacc yang sedang membuat cabutan.
Ni pulak si Lisa Surihani yang sedang membuat cabutan dapat bergambar candid cam ni jadi ler.
Corrie Lee bersama isteri terchentanya berjubah lagi tu.
Dah nampak dagu si Shanie ni kan
Datin Sri Paduka Umie Aida memang muka melayu totok la dia cantik siot.
Maria Farida muka cun putih plak tu ala-ala pan asian siot muka dia ni.
Ini pula bersama Rynna pelakon Adnan Sempit yang jadi Wawa tu. dia ni memang sempoi dan slumber siot.
Adham pun terkejut bila si "wawa" ni pandang dia dulu.
Memang sempoi la dia ni.
Gambar ini khas ditujukan kepada
p/s - bz sampai tak sempat nak update blog ni
- Macam aku kena masak jer untuk raya ni mak cik jenab dah balik Bangkinang raya kat sana
- aku belum shopping ghayo lagi ni.
- sapa ada video tv3 yang kena tarik tu?
- Datin Sosilawati Lawiya bekas isteri Nash hilang lagi ker




3 comments:

CikLilyPutih berkata...Best Blogger Tips

deck,
aku suker gambo last tuh. Padan muke korang!!!!!

p/s aku ada iklan tuh? nak ke

Eyriqazz berkata...Best Blogger Tips

dussh,jealous tahap gaban especially gambar yang last tu....

JAI berkata...Best Blogger Tips

argghhhhhh..takleh jadik ni..mcmana darling lisa gua boleh amik gambo dengan lu..adeyy..terjun bangunan camni..dushhh